Krovinorez Stihl FS 450 - problem s starovanim

host - 2.73 (?)
10.6.2012 9:38

Měl jsem podobný problém s OM746T - studený nechtěl nastartovat a když náhodou chytil, tak než jsem zmáčkl plyn, tak zase zhasl. A když jsem plyn stačil zmáčkonout, aby nezhasl, tak se začal dusit a stejně zhasl. Udělal jsem to co Vy, ale nepomohlo. Teplý motor chytal také na první zatažení šňůry. Tak jsem to odvezl do servisu a nakonec to bylo seřízením karburátoru - byla chudá směs. Přitom s karburátorem jsem nic nedělal.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 12.235 (?), 8.6.2012 14:35, zobrazeno: 8307x

Dobry den, mam problem s starovanim.Spatne startuje, chytne az tak na 30- 50 pokus.Vymenil jsem vzduch filtr a svicku a stale nic.Kdyz uz chytne a je teply motor tak chyta skvele na 1 pokus.Chci se zeptat nemuze to byt civkou?? mel jsem ji venku a je trochu rezava.Muzete mi nekdo poradit?Nerad bych ji kupoval pokud to tim neni je dost draha.Diky za odpoved

host - 2.73 (?), 10.6.2012 9:38

Měl jsem podobný problém s OM746T - studený nechtěl nastartovat a když náhodou chytil, tak než jsem zmáčkl plyn, tak zase zhasl. A když jsem plyn stačil zmáčkonout, aby nezhasl, tak se začal dusit a stejně zhasl. Udělal jsem to co Vy, ale nepomohlo. Teplý motor chytal také na první zatažení šňůry. Tak jsem to odvezl do servisu a nakonec to bylo seřízením karburátoru - byla chudá směs. Přitom s karburátorem jsem nic nedělal.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz