Oleomac 735t

host - 2.73 (?)
5.6.2012 21:40

Odvezte to do servisu, než zničíte startovací systém. Nevím, kolik to seřízení karburátoru stojí nyní v sezónu, ale při posezonní prohlídce jsem za seřízení karburátoru + promazání hřídele zaplatil 120 Kč a stroj startuje zase výborně. Nepíšete, jaký používáte olej do benzínu. Používám olej Husqvarna a benzín natural.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
adamnovak - (6) - 170.156 (?), 5.6.2012 20:08, zobrazeno: 16541x

Dobrý den mám starší křovinořez oleomac 735t z 98mýho takže jsem si řekl že ho vyčistím křovinořez před čištěním záhadně nechtěl jít do otáček a tak jsem si myslel že je to zaneseným karburátorem motor jsem vyčistil (plasty a nešistoty z venku) ale povedlo jse mi rozštelovat karburátor a tak jsem zkusil najít příspěvky jak seřídit karburátor walbro. Pochpil jsem že se L a H šrouby se dávají tak 1,25 otáčky proti h. ručiček v základním seřízení.Za ten křovinořez jsem mohl tahat snad 2hodiny než jsem to vzdal. Svíčka funguje správně akorát nevím v jedné diskuzi jsem se dočet že někomu pod tlakem svíčka nepálila. Podle mě to není můj případ ale když jsem startoval byla mokrá svíčka a ani to neblaflo. podíval jsem se pod svíčku a uviděl tu spoušt´ na válci jsou zapečené kousky oleje atd. takže jsem se chtěl zeptat jestli to nemůže být tím válcem.

host - 2.73 (?), 5.6.2012 21:40

Odvezte to do servisu, než zničíte startovací systém. Nevím, kolik to seřízení karburátoru stojí nyní v sezónu, ale při posezonní prohlídce jsem za seřízení karburátoru + promazání hřídele zaplatil 120 Kč a stroj startuje zase výborně. Nepíšete, jaký používáte olej do benzínu. Používám olej Husqvarna a benzín natural.

adamnovak - (6) - 170.156 (?), 6.6.2012 14:49

používám originál oleo mac

host - 2.73 (?), 10.6.2012 9:27

Než jsem OM 746T po cca 600 mth z důvodu špatného startování odvezl do servisu, tak jsem vyměnil i svíčku - byla tam pořád původní, občas jsem jen upravil vzdálenost elektrod. Prostor ve válci i vrchní část pístu byla poměrně čistá, až jsem se tomu divil. Neservisoval jsem ale stroj podle návodu - žádný olej na zimu jsem do prostoru válce nenaléval. Jen jsem na zimu vylil benzín z nádrže. Pro špatné startování jsem ho odvezl do servisu. Technik mi pak řekl, že byla chudá směs a jak karburátor seřídil, tak startuje OK. Myslel už totiž, že mohou být po letech provozu poškozeny membrány v karburátoru - oprava pak za 1.200 Kč. Bylo to jen jeho seřízením. U sněhové frézy jsem měl špatnou svíčku - přestože dávala jiskru mimo válec, motor nechtěl nastartovat. Po výměně svíčky za jinou pak startuje OK.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz