Oleomac 735t

host - 2.73 (?)
5.6.2012 21:40

Odvezte to do servisu, než zničíte startovací systém. Nevím, kolik to seřízení karburátoru stojí nyní v sezónu, ale při posezonní prohlídce jsem za seřízení karburátoru + promazání hřídele zaplatil 120 Kč a stroj startuje zase výborně. Nepíšete, jaký používáte olej do benzínu. Používám olej Husqvarna a benzín natural.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
adamnovak - (6) - 170.156 (?), 5.6.2012 20:08, zobrazeno: 16480x

Dobrý den mám starší křovinořez oleomac 735t z 98mýho takže jsem si řekl že ho vyčistím křovinořez před čištěním záhadně nechtěl jít do otáček a tak jsem si myslel že je to zaneseným karburátorem motor jsem vyčistil (plasty a nešistoty z venku) ale povedlo jse mi rozštelovat karburátor a tak jsem zkusil najít příspěvky jak seřídit karburátor walbro. Pochpil jsem že se L a H šrouby se dávají tak 1,25 otáčky proti h. ručiček v základním seřízení.Za ten křovinořez jsem mohl tahat snad 2hodiny než jsem to vzdal. Svíčka funguje správně akorát nevím v jedné diskuzi jsem se dočet že někomu pod tlakem svíčka nepálila. Podle mě to není můj případ ale když jsem startoval byla mokrá svíčka a ani to neblaflo. podíval jsem se pod svíčku a uviděl tu spoušt´ na válci jsou zapečené kousky oleje atd. takže jsem se chtěl zeptat jestli to nemůže být tím válcem.

host - 2.73 (?), 5.6.2012 21:40

Odvezte to do servisu, než zničíte startovací systém. Nevím, kolik to seřízení karburátoru stojí nyní v sezónu, ale při posezonní prohlídce jsem za seřízení karburátoru + promazání hřídele zaplatil 120 Kč a stroj startuje zase výborně. Nepíšete, jaký používáte olej do benzínu. Používám olej Husqvarna a benzín natural.

adamnovak - (6) - 170.156 (?), 6.6.2012 14:49

používám originál oleo mac

host - 2.73 (?), 10.6.2012 9:27

Než jsem OM 746T po cca 600 mth z důvodu špatného startování odvezl do servisu, tak jsem vyměnil i svíčku - byla tam pořád původní, občas jsem jen upravil vzdálenost elektrod. Prostor ve válci i vrchní část pístu byla poměrně čistá, až jsem se tomu divil. Neservisoval jsem ale stroj podle návodu - žádný olej na zimu jsem do prostoru válce nenaléval. Jen jsem na zimu vylil benzín z nádrže. Pro špatné startování jsem ho odvezl do servisu. Technik mi pak řekl, že byla chudá směs a jak karburátor seřídil, tak startuje OK. Myslel už totiž, že mohou být po letech provozu poškozeny membrány v karburátoru - oprava pak za 1.200 Kč. Bylo to jen jeho seřízením. U sněhové frézy jsem měl špatnou svíčku - přestože dávala jiskru mimo válec, motor nechtěl nastartovat. Po výměně svíčky za jinou pak startuje OK.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz