Příspěvky uživatele - 225.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cedr, 22.9.2013
Ony téměř všechny cedry jsou majestátní stromy vznešeného vzhledu. Vzpřímené, stromovité typy snadno narostou do výšky 10-20 metrů; převislé typy zase zaberou dost velký prostor (několik metrů na šířku). Dobře si rozmyslete, kam jej chcete... celý příspěvek >
Co je to za cibulovou zahradní květinu, 22.9.2013
Rádo se stalo. Otevřel jsem Váš dotaz skoro hned, myslím, že tam bylo číslo 8 návštěv, a tak jsem neodolal a obratem jsem odpověděl. (Ale vždycky se tu odpovědi tak rychle nedočkáte ;-) Josef.
Cedr, 22.9.2013
Proč je (pro Vás) důležité, jaký je to druh? Cedr himálajský to nebude, ten má zřetelně delší jehlice. Takže zlatá odrůda buď cedru atlaského nebo cedru libanonského. Josef.
Rez hrušňová na letorostech, 22.9.2013
Já bych řekl, že se zamoření dá považovat za plošné a že dříve uváděné izolační vzdálenosti prakticky neplatí. Jednak se skoro v každé zahrádce nějaká hrušeň najde, stejně jako v každá dědině se najde nějaký ten plazivý či keřový jalovec z těch... celý příspěvek >
Co je to za cibulovou zahradní květinu, 22.9.2013
montbrécie Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika