Příspěvky uživatele - 30.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013
Nic takového to nebude. Lokalita je uprostřed polí, lesů a luk. Nejbližší město je 20km daleko. Nic takového tu není. Jsem zkušený technik a jistě bych se neobracel na borce z oblasti zahrad ale obrátil bych se jinam, kdybych měl sebemensí tuchu, že... celý příspěvek >
Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013
Kuličky (hrudky) jsou bez zápachu, čistá hlína která je v okolí, zřejmě vlhké protože se na podklad přilepí, pak uschnou. Nejsem si jist že se to děje jen v noci.
Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013 Obsahuje fotku
Vosy jsou české = líné. . Asi nebudou lítat stovky metrů a házet kuličky na střechy aut a pod plochy. Vosy v zemi využívají obyčejně děr od myší. Moc zeminy neodklízí. Přidávám foto z černého pozadí.
Z nebe na zahradě padají hliněné kuličky, 17.8.2013
Poraďte prosím co to je? Nevím kde se berou malé hliněné kuličky asi velikosti broku do vzduchovky. Mám jich na zahradě u lesa a pole spoustu vidět na autě, na všech čistých plochách, na krytu bazénu na domovním slunečním kolektoru, PK střeše.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika