Příspěvky uživatele - 35.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 26.6.2013
ja tak, vy kopite v montfildu a opravovat budete jinde vaša věc italsky křoviňáky maji výborny nejlepši co prodavaji.
Křovinořez do 6000, 24.6.2013
Značkovej do desítky bez dokupování funkčního přísl neposuzuj, protože nevíš. Zatím víš zač stojí čína. Čas jsou prachy, pohodlí při práci ovlivňuje jak dlouho vydržím sekat. Když odpočítáš vychytávky u číny a čas, neušetříš nic a sečeš s nebezpečným... celý příspěvek >
Seřízení Briggs&Stratton Intek 6,5, 22.6.2013
No, zahrádkáři uměj výborně poznat plevel, oleje rozdělujou na stolní a motorové a ty motorové na vyjeté a nové. Máme na skladě novou zásobu SAE 30, nabídnu je vedle servisu Audi, olej jak olej, bude rychlejší obrat.
Krovinorez solo 154 - názory, 20.6.2013
Taloši jsou levní a třebas vydrží proti nejlepším míň, tak se daj pozhánět součástky. Němca na součástky hned tak neschrastíte a když jo, tak je vylágrovanej.
Nedaří se sejmout pohonnou jednotku Vari z převodovky sekačky, 19.6.2013
Staré spojky měníme, jsou opotřebované a ničí hrnky. Mrkněte na spojku ze strany, jak je kónická a šupnete ji do hrnku šprajcne se tam jde a ven ne a ne.
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013
Posečete i menší kosou, zase je lehčí a nejsme na závodech. Velký nerovný plochy tam se uplatní silnější mašiny.
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
Mezi mašinou a zemí. Mezek co obsluhuje mašinu musí myslet při práci.
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 17.6.2013
Měl ste porovnat s letošním mountfildem a byl byste na tom stejně. Po 15 letech je jiný svět všecko.
Kawasaki FJ180V, 17.6.2013
No, nebráním shánět zapalování, u nás dáváme záruku na opravy a díly. A taky nejdřív zjistíme závadu a potom objednáme díl.
Kawasaki FJ180V, 17.6.2013
Spočítejte si kolik se nalítáte a natelefonujete navíc, než začnete sekat. Tudle mi vpálil jeden zákazník, kolik proti nám uspořil. Že nesekal 14 dní a najezdil 100 km a ukecal kohosi na starší díl s flaškou do kapsy nevidí. Co s váma, napěťový kabel... celý příspěvek >
Nedaří se sejmout pohonnou jednotku Vari z převodovky sekačky, 17.6.2013
Spojku máte v hrnku moc fest, nesmí zabírat při startu, je origoš, nebo opravené obložení? Spojka má dosedací plochy a jak se tam dostane prach už se nevrátí zpět jak na začátku. Nesmí být tak fest v hrnku.
Ostrenie noža, 17.6.2013
Flexou stačí líznout a žádné vyhřátí nože nehrozí. Na doma lepší možnost, než když se nůž zkulatí a pak nám dovezou, že neseče. Nůž je taky pěkně zas od staré trávy a seče hůř. Vyvážení je nutnost, potom brní ruce a motoru vibrace vadí. Lehce líznout... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
p.s.Neusečená nebo špatně usečená nízké otáčky, nůž trávu neodhodí protože moc zatěžujete motor, což způsobuje zpomalování nože.
Krovinorez - namotava se trava, 17.6.2013
Namotaná tráva je neusečená tráva, moc na mašinu valíte a necháváte trávu přerůstat. Nůž by měl být ostrý a nesečte krtičáky a mravenčáky hlína tupí nůž.
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 17.6.2013
Ale proč né že, kupte si kvalitní zboží. Ovšem pro nás, kteří se staráme o údržbu těchto víkendových strojů jste noční můra. Benzín a olej a víc neřešíte. Na sekačce jsou další důležité díly, které potřebují pravidelnou údržbu. No a posezónní... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika