|
Příspěvky uživatele - 40.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je přirozený únik vody - poraďte, 19.9.2012  Ačkoliv jsem prohledal a přečetl všechny témata týkající se odparu či běžnému úniku vody, v žádném jsem nenašel odpověď na množství přirozeného úniku vody z jezírka.
Letos se mi podařilo dokončit jezírko a po jeho napuštění jsem zjistil, že voda... celý příspěvek > |  | Stříkat, nebo ne?, 9.7.2012 Zdravím všechny. Chrtěl bych vědět váš názor. Mám zahradu a v ní 10 jabloní, nějakou hrušku, třešni. Každý rok provádím postřiky a to na přezimující škůdce, strupovitost atd. Letos je ale nějak silný tlak mšic, že se mi nedaří stromy... celý příspěvek > |  |
|  | Co s jabloní?, 28.6.2012 Zdravím. Asi před 4 lety jsem koupil jabloň, Tato byla v počátku v pořádku. Asi před 2lety jsem nezakryl v zimě kmínek, udělala se prasklina, která se začala zvětšovat. Dřevo začalo v prasklině černat. Místo jsem ošetřil voskem a okraje se zhojili. I... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 26.2.2012 Bohužel stejná zkušenost nevzešlo mi teměř nic z Hamíku, Grilánka, Volských rohů jsem docela zklamenaj čekla jsem aspoň 60 % úspěšnost |  | Slivovice - kvas, 25.11.2011 Asi jsem to špatně napsal, některá jsem musel dotrhat, ale většina při zatřesení stromem spadla sama, takže jsem je jen posbíral. Samotná drť nebyla zmrzlá, ale sudy stály venku v teplotě lehce pod nulou, tak jsem měl obavu, aby se tomu za... celý příspěvek > |  | Sázení vrby, 19.11.2011 zajímalo by mě jaké má vrba přírůstky - jde mi o topení, vím že moc tepla nevydá, ale o dřevo je bída a mám celkem nevyužitý pozemek u potoka, vrba mi přijde o proti šlechtěným topolům nenáročná |  | Coxova Reneta a Spalord - kde koupit?, 12.11.2011 Taky sháním Spalord. Z Arbie mi odepsali, že nemají. Nemůže poradit někdo, kdo byl u Holovous, kde ho vyšlechtili? |  | Pergoly, 4.11.2011 Provozovali jste pergolu přes léto? Jde mi o to, jestli není pod tou průhlednou krytinou teplo jak ve skleníku. |  | Jak naložit maso na uzení, 3.11.2011 Tak včera jsem 5,5 kila masa potřel česnekem se solí, dal jsem maso natěsno na sebe do nerezového hrnce a šup do lednice. Teď nevím, jestli je lepší dávat lák nebo to nechat na sucho. Co radíte jak dál? Na uzení nespěchám, počítám 4 týdnu určitě, že... celý příspěvek > |  | Nákup vybraných ovocných stromků, 9.10.2011 Díky všem co mi zatím odpověděli, podívám se na to, Koběluš samozřejmě znám. Jsem od Karviné. Mám zájem (zbývá mi sehnat) o hrušeň Alice, Morava,Jana (nebo Amfora)-podnož Kdouloň MA nebo K-TE-B. Jabloň Red Topaz, Rozela,Spalord-podnož MM 26 nebo MM... celý příspěvek > |  |
|  | Uzení salámů a jiných masných výrobků, 27.9.2011 Dobrý den, postavil jsem si udírnu a na začátek než se naučím pořádně regulovat a ovládat kouř, teplotu a plamen v topeništi, tak bych chtěl začít něčím lehčím. Na začátek bych se chtěl zeptat, jak třeba udit salám koupený v obchodě, který je nejvíce... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda HRZ 536, nepravidelný chod motoru za studena, 2.9.2011 Dobrý den, dočetl jsem se, že tato sekačka má velmi špatně řešený karburátor, kdy jeho část je z plastu, který se vlivem benzínu rozpouští a zanáší ho, čímž je sekačka nepoužitelná. Dále jsem se dozvěděl, že byla stažena z prodeje... celý příspěvek > |  | Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 30.6.2011 Zdravím,
filtrační písek by se měl měnit každé dva roky. Jinak co se týká zrnitosti, tak přesně nevím, ale jedná se o klasický filtrační písek do pískové filtrace, který je k sehnání u prodejců bazénové techniky. Dnes jsem ho také viděl v Hornbachu... celý příspěvek > |  | Bazénový vysavač pro fitraci od 4m3/h, 3.6.2011 My vlastníme taktéž Azuro, ale o rozměru 3,7 x 5,5 m. Jako poloautomatický vysavač používáme Zodiac Baracuda Topaze. Kvalitní vysavač od kvalitního výrobce. Spolehlivý pomocník pro úklid bazénu. Za pár hodin dno uklizeno.
Petr |  | Zahradní traktor MTD 160/92 H nebo Husqvarna CTH 126, 3.5.2011 Promiňte, ale asi jste reagoval na jiný příspěvek. |  |
 |
|
|
|