Příspěvky uživatele - 79.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Blatouch v trávníku, 11.5.2013
Orsej má rád kyselou púdu. Zkuste povápnit,
Postrik proti pilatce, 10.5.2013
Dnes prší od noci. Nechce se mi ani k popelnici se smetím. Až doprší a uschne udělám kontrolu lupou na tom co zbylo z květů a možná udělám další postřik Calypsem. Včera jsem nenalezl poškození pilatkou. Jak jsem výše napsal, před několika dny jsem... celý příspěvek >
Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013
Normálně kompost před zámrzem rozvozím na záhonky a hrabičkami zapracuji. Zapracuji ku stromkům a nechám část přeházeného a prosetého na jaro pro předpěstování sazenic. Mravenci tak velké manévry nepřežijí. Nelamte si s tím tolik hlavu.
Postrik proti pilatce, 10.5.2013
Doufám, že dnešní déšť dá pilatce pořádně zabrat. Snad omyje i vajíčka, nejenom postřiky.
Jak na mravence v kompostu?, 10.5.2013
Moc žížal v kompostu nemám a mravenci jsou lepší v kompostu, než třeba u jahod, kde zahřívají rostlinky až k jejich úhynu. Mravenci v kompostu urychlují jeho zrání tím, že ho provzdušňují a zásobují určitými pro ně i kompost prospěšnými druhy hub.... celý příspěvek >
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 10.5.2013
Kompost z trávy je třeba občas prolít vodou. Mám kompost 2,5x2,5m, začínám listím z celé zahrady sycené alejí jasanů od západu, ušlapaná výška asi 50cm, pak dávám to co na jaře vyhrabu na záhonech - veškerý plevel, zrušené jahody..., pak trávu z celé... celý příspěvek >
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 9.5.2013
Klidně sypejte na hromadu, občas po ní proběhněte a za rok máte kompost k přeházení. Když posekám zahradu mám kompost jako střechu. Za týden je třetinový a... Hlavně se s tím netrapte. Příroda je mocná čarodějka.
Maliny znicene herbicidom, 9.5.2013
S bláznem se nedomluvíte. Dejte tomu volný průchod. Zachovejte klid.
Rajčata ven?, 9.5.2013
Včera jsem rajčata vyhnal do terénu. Mám jich 50. Po neděli v závislosti na ranních teplotách půjdou papriky.
Je to pilatka?, 5.5.2013 Obsahuje fotku
Takhle mi žere květy malý černý brouček, respektive jeho žoužele. Úplně mi likviduje květy na višni Favorit. Na ostatní višně nejde. Dnes jsem ho našel na květech švestky Vlašky.
Kdy stříkat švestku?, 5.5.2013
Včera večer jsem postříkal a za hodinu se přihnal déšť.  Tak nevím zda není postřik úplně smyt. Postřiky nerad, ale není zbytí. Moje švestky bez postřiku proti pilatce 0 bodů.
Čerň rajčatová, 30.4.2013
Vajgly jsou fakt fuj, jako celé to kouření.  Divil bych se, že by působily na čerň. Trochu nyní povápněte pozemek pro výsadbu rajčat.
Sázeni šalotky určené na jídlo, 13.4.2013
Pěstujte červenou cibuli Karmen. Je chuťově skvělá a bez problémů.
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013
Nové výhony zkraťte na 2,5 metru. Plody budou velké a všechny postupně dozrají.
Kompostér, 31.3.2013
Pane Josef, vaše kompostéry nemají chybu. V jednoduchosti je síla.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika