Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opadávání listů broskvoní, 20.6.2012
A co ten Kuprikol, kdy jste stříkal? Předem podotýkám, že nejsem odborník na postřiky, ale někde jsem slyšel, že právě olistěné broskvoně si s ním moc netykají.        Mr Big
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 19.6.2012
Jen technická připomínka: Stupické polní rané nemá listy bramborového typu ale má listy typu mikádo                  Mr Big
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 19.6.2012
Já také každý rok pěstuji Stupické polní rané. Opravdu je asi u nás nejranější, ale vždycky když utrhnu těch pár červených rajčat, tak nadávám, co mě tam straší za chudáčky rostliny. než se mně vzpamatují a dají další plody tak to trvá.Loni jsem... celý příspěvek >
Jahody v samozavlažovacím truhlíku uhnívají, 18.6.2012
Těžko radit. Dnes se prodává plno různých truhlíků u kterých je dán ve dnu knot, který by měl nasávat vodu. Pokud zaléváte podle návodu tak by se voda měla dostávat do půdy jen knoty a půda by nikdy neměla být přemokřená. Pokud systém dovolí, abyste... celý příspěvek >
Co s těmito výhonky u rajčat?, 18.6.2012
To opravdu nebyl dotaz na Vás. ale chtěl jsem to slyšet od těch, co říkají, že sklizeň je jeden a půl krát větší, případně dvakrát větší. Pokud jde o tvar rostliny, tak mám také rád když vypadá k světu            ... celý příspěvek >
Sousedské poměry, 18.6.2012
Já bych to tipl, že ten domek a ten hnojník tam byl dřív než ty paneláky a Vaše čtyřbytovka. Takže tento problém se měl řešit již v době stavebního řízení.           Mr Big   
Co s těmito výhonky u rajčat?, 18.6.2012
Když tak čtu tuto diskuzi, tak bych se rád zeptal, kdo jste porovnával kolik se vám urodilo rajčat na nevyštipovaném, vyštipovaném ev. rajčeti vedeném na 2 nebo tři výhony. Zajímají mne údaje v kg za sezónu a konkrétní odrůda. děkuji za... celý příspěvek >
Tyčkové hruškovité rajče má vijany s listy. Co s tím?, 17.6.2012
Pokud to co roste na prvním snímku vpravo nahoru zhruba po úhlopříčce vyrůstá z vijanu květů, tak to ustřihněte.  Má to hodnotu jako kterýkoliv zálistek.               Mr Big
Tyčkové hruškovité rajče má vijany s listy. Co s tím?, 17.6.2012
Nějak nejsem schopen se v těch obrázcích orientovat, ale mám pocit, že máte nevyštípané zálistky. Pochopitelně na každém zálistku se vytvoří nový vijan květů. Možná to blbě vidím a někdo mne opraví.            ... celý příspěvek >
Co s těmito výhonky u rajčat?, 17.6.2012
To už si musíte rozhodnout sám.ale počítejte s tím, že budete muset každý ten ustřižený zálistek do budoucna sledovat, protože za každým z těch dvou ponechaných listů Vám vyrazí nový zálistek a ten budete muset vyštípnout. Ale není to vůbec žádný... celý příspěvek >
Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012
Ne ustřihnout vrchol rostliny, ale vrcholy zálistků.            Mr Big
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 16.6.2012
Taky bych to bral, ale mám pocit, že zatím nejsme v pohádce o dvanácti měsíčcích. Ale do supermarketu si skočit múžeme na rajčata kdykoliv.Ony ty jahody co donesla Maruška taky asi nic moc nebyly. tak vydržať a čekat co nám příroda naloží.  ... celý příspěvek >
Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012
Předpokládám, že se jedná o tyčkové rajče a potom toto je klasická chyba začátečníka (nejsou vyštipovány zálistky). Pro nápravu bych doporučoval u všech velkých zálistků (nevidím vrchol rostliny a proto nevím do jaké výšky) zastřihnout tyto za druhým... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Já jsem tam píchl do stonku odizolovaný měděný drát dlouhý cca 5 cm asi 3 cm nad povrchem půdy a konec jsem zahnul k zemi. Ale jsou i přesné návody na délku drátu, jak má být přihnut k zemi apod.             ... celý příspěvek >
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 16.6.2012
Já tomu věřím i nevěřím, prostě to jen na dvou rostlinách zkouším. Prostě hraji si.Na cizích webových stránkách se to objevuje, ale bez nějakého konkrétního vyhodnocení.U nás v časopise Zahrádkář se to objevilo jako jeden článek v cyklu "Mýty a... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika