Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čačanská najbolja, 22:00
Zdravím, pane z Koryčan. Hanka i Hanita letos kyselejší, respektive málo sladké. Takový Topgigant není tentokrát obrovský, ale jen takový větší a také nic moc, ta Č. najbolja z Vysočiny je lepší. Mluvím o spadlých plodech. Taková Čačanská raná je... celý příspěvek >
Čačanská najbolja, 13:43 Obsahuje fotku
Nikdy jsem Čačanskou najbolju nepěstoval, ale její chuť znám, proto se domnívám, že tento strom je Čačanská najbolja. Chuť vybarvených, ale ještě nezralých plodů, je svíravě kyselá, ty spadlé a vyzrálejší jsou sice mírně sušší a moučnatější, přesto... celý příspěvek >
Nejlepší švestky na celou sezónu, 13:38
V současnosti kraluje zde v chuti Wangenheimova, která nakonec díky větší odolnosti vůči šarce překoná všechny ty rouby Domácí švestky na ní naroubované, které šarka nemilosrně zdecimovala. Překvapují i některé plody Čačanské rodné (konečně),... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 10:51
Z broskvoní celkem nechápu drobné plody Princess, E.Lady a Reginy. Teoreticky by takto malé plody měly být jalové, ale přitom mají tu známou koncentrovaně plnou, sladkou, aromatickou chuť. Kdysi jsem to zažil u podobné Symphonie. Dozrálo prvních pár... celý příspěvek >
Farely - Farbaly - Farhial, 10:47
MH: I přes velké množství různého ovoce, které mě tady letos zavaluje, musím velice ocenit, že jsi mi tenkrát poslal rouby FARELY. Na Harogemu jsou sice ve velké výšce, takže vesměs čekám až co spadne, ale ta Ála z Kroměříže měla pravdu s jejich... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
Já budu jen rád, když přijedeš, vyfotíš si celé stromy a pak si o tebe klidně zlámu obě nohy a v nemocnici si budu říkat, že jsem to udělal pro dobrou věc. Adresu, jak je vidět, máš, tak už se na tebe těším. Mám takový nezvratný dojem, že seš ta... celý příspěvek >
Bratříčku, 25.8.2025
Přijeď hned, ty z.m.r.d.e, rozkopu ti ten tvůj hnusnej zadek za všechto to tvoje pruzení za ty roky, co tady s.er.eš kde koho, ty z.met.ku. 
Bratříčku, 25.8.2025
Vlez mi na záda,  ty věčnej prudile. Nakopu tě klidně tou svoji zdravou nohou do zadku. Klidně přijeď.
Bratříčku, 25.8.2025
Pane 236.5, já vám taky nevyčítám, že si vykládáte po svém ty nekonečné masakry v Gaze. Jen jsem nikdy nechápal, proč se jedny zločiny tolerovaly a jiné ne. Mimochodem, církevní restituce schválili tím způsobem, že vzali z vězení odsouzeného poslance... celý příspěvek >
Bratříčku, 24.8.2025
174.138, neposmívejte se laskavě Františku Krieglovi, který se jako jediný z politiků dokázal postavit ruské okupaci Československa z 21. srpna 1968, ani jiným statečným lidem, kteří se v různých dobách dokázali postavit nespravedlnosti. Nejsou to... celý příspěvek >
Bratříčku, 23.8.2025
136.144 🙏 155.161 🙏 Moje stará babička vždycky když uviděla na obrazovce Vasila Bilaka, tak řekla: "To je ta největší zrádcovská krysa". Nemohla ho ani vidět ani slyšet. Před dvěma dny dávali opět film o hrdinovi největším z tohoto... celý příspěvek >
Bratříčku, 22.8.2025
Pane z Koryčan, vy jste rozumný a umírněný člověk. Já jen prostě nechápu, jak může někomu vadit veršování, navíc když má SPCH takový talent. Má i smysl pro humor a jak jsem psal, reaguje i na aktuální události. To je zřejmě podle někoho taky špatně.... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Jo, jsem z tohoto města a odkud jsi ty anonyme 214..., co? Ani to nejsi schopen napsat. Pánové 153.55 nebo 152.237 nikdo nemá právo vás odsud vyhazovat. Když chcete vyjádřit svůj názor, tak ho vyjádřete, ať si psi štěkají, jak chtějí. Nemusejí to... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025
Pane SPCH, budete tak hodný a vysvětlíte čtenářům význam toho billboardu, který visí u zdejší nemocnice? Ten druhý člověk přece není žádný Hrnčíř. Je to obličej člověka, který hrozí evropským metropolím atomovým bombardováním a nedávno hrozil i... celý příspěvek >
Bratříčku, 21.8.2025 Obsahuje fotku
To jste mě mile překvapil, pane SPCH, že jste připoměl výročí přepadení Československa, které zosnoval tehdejší generální tajemník Komunistické strany Sovětského svazu soudruh Leonid Iljič Brežněv. Nezapomeneme.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika