|
TK, TZ, MT, Holder, 22.10.2008 Kubota patří mezi špičkové výrobce pokročilých technologií, vynikající spolehlivostí, zajištěným servisem (u autorizovaného dodavatele) a bezproblémovou dodávkou ND tamtéž.. |
 |
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 18.10.2008 Poslední 2 měsíce mám možnost denně užívat pro sečení velkých výměr travnatých ploch (převážně vlhkých až mokrých se sběrem do koše) sekačky Honda HRX 537 HXEA, Husqvarna R52S a Stiga SPL534TR (model 23-5286-14 s motorem B@S Turbo 53 S Combi).
Z... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Přezimování sazenic smrčků v květináčích, 12.10.2008 Mám venku na lodžii v jednotlivých květináčích různě velké (5 - 25 cm) sazenice smrčků. Jakým způsobem je mám přezimovat? Mohl bych je dát do podzemního pískovcového sklepa, kde máme brambory a jablka, bojím se však že ve tmě zajdou . Když... celý příspěvek > |
 |
Vysavač/foukač, 9.10.2008 Copak ořešák, ten ještě jde, ale Magnolia... |
 |
Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 6.10.2008 Předpokládám, že na uvažované ploše bude i nějáké listí a jiné nečistoty popadané ze stromů, popř. ještě obslužné nebo přístupové komunikace.
Já bych volil traktor Kubota BX 2350 s odpovídajícími nastavbami dle požadavků vzhledem k prováděným... celý příspěvek > |
 |
sekačka na opravdu malý pozemek, 7.9.2008 Svatá pravda, ale musí se počítat s tím, že je nutné s vřetenovkou sekat min. 2x, raději však 3x do týdne. |
 |
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 1.9.2008 Pro pána 21.230, 31.8.08 20:23. Uvádím osobní zkušenost a z toho plynoucí i vlastní upřednostnění, které v žádném případě nikomu nevnucuji. Pokud se jedná o ovládání pojezdu všeobecně, osobně maximálně preferuji plynulé ovládání hydrostatické... celý příspěvek > |
 |
Vykonna a robustni sekacka, 31.8.2008 Viking MB 858 byla uvedena v českém katalogu pro r. 2007. Na můj tehdejší zájem o koupi mi bylo řečeno, že je pro tento rok v katalogu uvedena jen pro zmapování zájmu o tento stroj a v případě, že zájem ze strany zákazníků bude, není... celý příspěvek > |
 |
Vykonna a robustni sekacka, 31.8.2008 S větším záběrem 56 cm je ručně vedená profi Viking MB 858 s OHV motorem B&S 11,5 k, 3 st. pojezdovou převodovkou s diferenciálem + zpátečkou, nožová brzda-spojka BBC, podpora výstupního klikového hřídele proti ohnutí, koš na trávu 90... celý příspěvek > |
 |
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 31.8.2008 Na vámi popsaný pozemek a podmínky bych já osobně volil z vybraných sekaček profi Stigu (pokud má oproti Hondě opravdu 2900 ot), na druhém místě bych bral přímo Hondu za uvedenou akční cenu (i když nemám zkušenosti s plastem Polystrong... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Variátorová vs hydrostatická prevodovka, 12.8.2008 Toto zde v diskuzi bylo již nedávno probíráno, zkuste hledání. Já osobně preferuji hydrostat před variátorem z toho důvodu, že hydrostat má minimum pohyblivých prvků (viz princip konstrukce variátoru). Je tudíž minimální možnost poruchy u... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Briggs, 12.8.2008 Briggs & Stratton je značka motoru (pohonné jednotky) nikoliv sekačky. Plní ten koš na 50% už od začátku kdy byla nová, nebo až od určité doby? Máte dva nebo jeden nůž? Příčinou může být např. opotřebení nože (obroušení vyhnutých... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 6.8.2008 Při broušení nožů se mi podařilo "sežvejknout" šestihran u jednoho ze dvou šroubů držících nože. Nový originál šroub M 10 s jemným závitem stojí 98,- Kč, náhrada běžně dostupná ke koupi v obchodech se spojovacím materiálem vyšla na 4,80,-... celý příspěvek > |
 |
Dvoutakt: Jak dlouho může být připravený mix, 15.7.2008 Od doby, kdy se začal míchat do benzínu biolíh (a bude se ho přidávat stále více), bude skladovatelnost silně omezena. |
 |
Výběr křovinořezu - Honda 425 X Husqvarna 323, 2.7.2008 HQ 323 R však má výhodu v řidítkách oproti kulaté rukojeti u Hondy (kulatá rukojeť je výhodnější ve svažitém nebo členitějším terénu. HQ ale zase více zapáchá spalinami z dvoutaktu. |
 |