Příspěvky uživatele - 54.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013
Myslel jsem si to - jsem také z Chomutova. Melouny občas pěstuju v práci ve skleníku (neroubované) a docela se jim daří.
Odrůda melounu do chladnější polohy, 2.3.2013
Mohu se zeptat, odkud z podkrušnohoří?
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013
Já teď "ujíždím" na odrůdě Sirius, velice dobrá, no a klasika Topaz. Minulý týden jsem v nejmenovaném hypermarketu zakoupil pár plodů odrůdy Gloster - velice dobře vyzrálé plody, velmi chutné, ale s jejich tradiční nectností - u čtvrtiny plodů plíseň... celý příspěvek >
Odrůda Pinova, 25.2.2013
Tak s tímto souhlasím - měl jsem možnost párkrát Pinovu ochutnat a je to "pouze" sladké jablko. Nic víc jsem v chuti této odrůdy nenašel. Tím ovšem nevylučuji, že z některých oblastí může být chuť lepší, aromatická, ale moc tomu nevěřím.
Švestky v sezóně 2012, 24.2.2013
Je to severní svah, údajně bývalý důl na kaolín, takže prakticky čistý jíl, než jílovitá půda. Nicméně jsou tu i starší stromy švestek (neznám odrůdu ani podnož - jsou to spíše odkopky) a ty docela slušně plodí. Zkusím pár myrobalánů v těchto... celý příspěvek >
Švestky v sezóně 2012, 23.2.2013
Zajímalo by mě, zda-li někdo máte zkušenost s myrobalány-podnožemi v těžkých, vlhkých jílovitých půdách. Letos čekám nové přírustky do cca dvacetičlenné modropeckovinové rodiny (Hagantu, Presentu, Katinku plus nějaké to záchranné přeroubování... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 19.2.2013
Nevím, jak aktuální je zrovna teď nabídka, ale pošlete e-mail s dotazem a p. Kubáček se Vám ozve - třeba ne hned obratem, ale do pár dnů ano.
Je na obrazku oresak nebo pajasan?, 19.2.2013
Z těchto fotek se to u mladých jedinců ne moc dobře určuje. Zkuste odchlípnout kousek kůry z mladého letorostu - jde to určit podle pachu.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika