Příspěvky uživatele - 14.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vykotlaná hrušeň, 9.3.2013
Mám novou zahradu a při prořezání chudinky neskutečně zmrzačené hrušně jsem zjistila, že je u jedné ze třech hlavních větví vykotlaná. Zdá se, že s tím stromek velmi bojuje a snaží se to zavalit. Potřebovala bych radu, čím mohu zalít tu díru aby se v... celý příspěvek >
Jakou popínavku vybrat?, 23.2.2013
Zimolez je úžasný, také je miluju, chce ale maximálně polostín.
Jakou popínavku vybrat?, 23.2.2013
Hortenzie taky zmohutní a vytvoří si vlastní kmen. Nevím ale, zda se jí bude chtít lézt po drátěnce, ona má radši pevný podklad, není ovíjivá, má takové jemňounké příčepivé kořínky, ideální je tedy nějaká hrubá zeď. Pokud jí nemůžete poskytnout nic... celý příspěvek >
Nemoc a úhyn ryb, 18.2.2013
Zcela souhlasím, určitě kočky.  Pokud snížíte hladinu, určitě to pomůže pokud to dělají jen ze sportu, pokud ale budou mít pořádný hlad (což snad nehrozí) udělají pro chycení vše. Trochu bych se pak tedy bála utopení kočky. Pro jistotu bych tam... celý příspěvek >
Přesazování paprik a pěstování dýně, 18.2.2013
Já s paprikami taky začínám tak prosím jště o doplnění. Kdy se přepichují (už jen s děložními lístky) a jak hluboko? No a potom kdy podruhé a opět jak hluboko?
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 14.2.2013
Já finik želtyj, tomatobery, green zebra (koukala jsem, že je začalo prodávat i Semo, huráá, rozhodně doporučuji!) Stupické polní rané a dle místních doporučení zkusím i bejbina. Docela ráda bych i nějaké masité, na omáčky, nenašla jsem ale zatím... celý příspěvek >
Predátor na svilušky / sametky, 14.2.2013
hmmm, celé jsem to přečetla a dozvěděla se, že pomáhá potřít štípanec lakem na nehty. To je mi na nic, přece jí chudinku (psíka) nemůžu potřít celou lakem na nehty, měla loni oranžové celé nožičky atd. Navíc tam není o dravém roztoči proti nim... celý příspěvek >
Cyklus Sametky, 14.2.2013
a pomohlo to?
Růže v bytě, 14.2.2013
Je zřejmé, že má svilušku, zkuste ji něčím postříkat, nemyslím ale že to pomůže, zvlášť v bytě jsou strašně odolné. Nejvíce se mi osvědčilo napadenou rostlinu na pár dní potopit vzhůru nohama do kýble s vodou (jen zelenou část) a kýbl zakrýt igelitem... celý příspěvek >
Co vysadit vedle thuje do živého plotu?, 14.2.2013
Mamce několi thujek vyholilo, nebo snad dokonce umřelo. Do děr vysadila ptačí zob a je to nádhera! Přes léto je krásný ten kontrast listů, v zimě lístky (není jich moc) opadají a zůstanou tam krásné kuličky.
Aby hrušen nekvetla, 13.2.2013
No, já mám s novou zahradou taky novou hrušeň, sousedé mají před domem jalovec, a věřte, že jsme plod neměli ani jeden... Nechcete si tu zahrádku udělat u nás? Já bych k vám pak chodila na hrušky :-)
Pomáhá lunární kalendář?, 10.2.2013
ooo, děkuji za poklonu
Predátor na svilušky / sametky, 9.2.2013 Obsahuje fotku
Máte někdo zkušenost s predátorem proti sviluškám mimo skleník? Ty co žerou rostliny mě trápí taky, dají se ale postříkat. Strašně nás ale trápí (hlavně psíka) ty malý červený mrchy, správně jsou to sametky, loni nás skoro sežraly. Mají se prý teď... celý příspěvek >
Pomáhá lunární kalendář?, 9.2.2013
Jj, nečekají, ani o víkendu nečekají. Uíííí, a každý den je to horší a horší. Se musím poohlídnout po nějakém automatickém otvírání jinak ze mě bude za chvíli taky kachna :-/
Papriky - klíčivost semen, 9.2.2013
:-) jj, koupila jsem od Sema.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika