|
Příspěvky uživatele - 77.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké odrůdy jabloní pro 420m n.m, 19.10.2008 Nemohu sloužit, jablka této odrůdy jsem dosud neviděl. |  | Carpatin, 19.10.2008 S pylem švetk si nepohrává vítr, nýbrýž hmyz, najmě včely. |  |
|  | vlašské ořechy, 16.10.2008 Můžete jádra ořechů vyloupat a nasucho přesterilizovat v zavařovacích sklenicích. Červi budou mít po ftákách, ořechy budou kdykoli k použití, uchovají se i několik let aniž žluknou. |  | Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 16.10.2008 To bude nejspíš svlačec, hezký. Na rozkvetlém peťouru však žádnou krásu nespatřuji. |  | Jakou meruňku?, 16.10.2008 Já bych zase varoval před zázračným ovocem typu "ananaska", které bez ochrany plodí na Vysočině veliké plody a jimž se chutí nemůže Velkopavlovická rovnat.
Náš sortiment meruněk se nebývale rozšířil o... celý příspěvek > |  | Slivovice vs. calvados, 16.10.2008 Rafinovaný řepný cukr sám od sebe škodlivý není, ale jeho přídavek do kvasu zhoršuje kvalitu pálenky, jak co se týče chuti, tak následné kocoviny.
S přidáním vápna do kvasu ani do pálenky nemám zkušenosti. Pokažený kvas bych... celý příspěvek > |  | Pomoc s určením odrůdy, 16.10.2008 Je to jistě nějaké z "kožeňáků", přesněji těžko říci. Parkerovo, Kanadská, Kmínová, či nějaká podobná reneta. |  | Vrba smuteční, 15.10.2008 Smuteční vrbu jsem snadno zakořenil z řízku, pravda, nekoření tak ochotně jako ostatní vrby Tak si myslím, že jsou většinou pravokořené. Na pomlázky se mi neosvědčila - ohýbají se. Na košíky už vůbec ne, přestože jsou výhony dlouhé, splývavé a pěkně... celý příspěvek > |  | Svářečka x invertor, 15.10.2008 Máte-li půjčovnu vedle a i o víkendu, proč ne. Většinou invertor potřebuju, když se mi ulomí něco s čím právě dělám, tak jsem rád, že jej mám po ruce. |  | Dešťová voda, 15.10.2008 Materiálu ze střechy bych se tolik nebál, snad chvíli, pokud je krytina nová, Taktéž pozinku a mědi, do vody se dostanou jen stopy, které, myslím neuškodí.
Není pravda, že dešťovka je bez živin. Oxidy dusíku znečišťující... celý příspěvek > |  |
|  | Kysané zelí, 14.10.2008 Rozdíl není žádný. Nevím, zda se u nás sůl bez jódu vůbec prodává. |  | jabloň (mošt), 13.10.2008 Každému samozřjmě chutná jiný mošt. Nejlépe ten vlastní. Pro Matčino mám slabost, je to jablko mého mládí, neznám jinou odrůdu, u níž i staré, zanedbané stromy plodí tak dobré ovoce. Ale k moštování se nehodí ze dvou důvodů. Jednak má nepoměrně víc... celý příspěvek > |  | jak sázet česnek, 13.10.2008 Před výsadbou česneku - jako plodiny 3. trati bych hnůj nedával. Ani bych jej nesázel tam, kde se takto hnojilo loni. |  | Poškození jablek, 8.10.2008 Na hořkou pihovitost jsou skvrny příliš velké. Připadá mi to jako mechanické poškození (třeba kroupami) |  | Málo vzrůstná, topolovitý tvar - název?, 8.10.2008 Strom vysoký 2 metry tvaru jako topol je maličký stromeček sotva půl metru široký. Tak malé velikosti v dospělosti podle mě žádná hrušeň nedosáhne, ani na kdouli. |  |
 |
|
|
|