Příspěvky uživatele - 140.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vertikutace, 3.4.2013
Válec s hroty je spíše jednoduchým aerifikátorem(provzdušňovačem) nikoli vertikutátorem(prořezávačem). Pokud potřebujete odstranit stařinu a prořezat drn aby se rozdělily odnože a podpořil další růst a houstnutí trávníku tak vertikutujte. Pokud... celý příspěvek >
Révokaz, 20.2.2013
domnívám se že je mšička teplomilná a nedokáže tudíž dokončit své vývojové stadium v vinohradnicky okrajových oblastech tak bych se pravokořených rostlin moc nebál při dnešní ceně roubovaných. stačí jen zapíchnout půlmetrový proutek do země a je to... celý příspěvek >
Ředění slivovice, 8.12.2012
Ředit sněhem? to jsou nápady víte kolik je v něm svinstva dejte si ho na bílej filtrační papír a nechte roztát. Voda z věčného ledu tisíc let stará to by byla jiná, proto maj tu finskou tak dobrou..
Ředění slivovice, 8.12.2012
K ředění pálenek je nejlepší použít tabulky ředění ze starých knih. Nestačí prostý výpočet, díky měnící se viskozitě která není linearní to v určitých koncentracích nesedí, po naředění rozhodně překontrolovat lihoměrem a doladit.  
Ředění slivovice, 8.12.2012
To je sice pravda že se při dokapu dostávají do pálenky nejvíce ovocné chutě, ovšem pokud se to přežene dostanou se tam i přiboubliny a metilalkohol, osobně odstavuji pálení při 45% alkoholu.
Ředění slivovice, 8.12.2012
přesně tak dělá to vápník ve vodě. Pokud se vám to stane a zákal nezmizí sám hodte do flašky tabletu živočišného uhlí a jak se rozpustí protřepat a do dvou dnů je zákal pryč. Pak je však nutno pálenky přelit přes filtrační papír. Bohužel aktivní uhlí... celý příspěvek >
Ředění slivovice, 8.12.2012
Po lékárenské destilce se vám nezakalí.. Musel jste vypálit pěknej patok a ten bych nalil do kanálu, když se neodělá konec tak se kalí..
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika