|
Příspěvky uživatele - 176.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
opadávání nezralých plodů, 13.6.2007 Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mně opadávají nezralé plody. Strom měl mnoho květů, pak hodně zarodil ale zdá se mně, že v těchto dnech hodně padají. Je mi jasné, že něco spadnou musí, samozřejmě zalévám (desítkami litrů jednou za 3 dny),... celý příspěvek > |  | Vysetí nové trávy, 31.5.2007 Dobrý den, po jak dlouhé době po použití ROUNDUPU možno vyset trávu?Jak postupovat při setí? Děkuji za odpověď. Martina |  |
|  | Mango, 26.1.2007 Musím se přiznat, že na nápad zasadit mango jsem přišel, až když se mi podařilo omylem rozpůlit plod i s peckou a vypadlo jádro. Toto jsem uložil do vaty a za pár dnů byl ne klíček ale klíč venku a tak mango putovalo do květináče. Skutečně do... celý příspěvek > |  | Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 13.1.2007 já mám koupený drtič v baumaxu a paráda.štepky potom sypu mezi jahody a na cestičky atd. |  | Mulčování, 13.1.2007 já sem koupil ted sekačku s mulčováním i výhozem do koše.Při staré sekačce bez mulčování-jen boční výhoz sem ani trávu nehrabal,když sem sekl každý týden a ted budu tak mulčovat a koš budu používat jen na podzim na listí. |  | Jak určit Šárku?, 14.10.2006  Hlavně je to šarka a ne Šárka, výraz pochází z bulharštiny a značí neštovice. |  | anglické růže, 17.5.2006 Heritage mi krásně prospívá v lehké půdě, snesla i polostín pod ovocným stromem. |  | Starkel, 23.3.2006  Ja mam se starklem jen spatné zkusenosti. Pri objednavce 5 ks jeho zbozi, vsechno byly zmetky. Stromek tresne byl suchy, po reklamaci prisel prut, kdo vi co to bude. Merunka mela klejotok a uz je sucha. Kanadska boruvka, misto ni prisla obycejna.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|