Příspěvky uživatele - 176.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
opadávání nezralých plodů, 13.6.2007
Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč mně opadávají nezralé plody. Strom měl mnoho květů, pak hodně zarodil ale zdá se mně, že v těchto dnech hodně padají. Je mi jasné, že něco spadnou musí, samozřejmě zalévám (desítkami litrů jednou za 3 dny),... celý příspěvek >
Vysetí nové trávy, 31.5.2007
Dobrý den, po jak dlouhé době po použití ROUNDUPU možno vyset trávu?Jak postupovat při setí? Děkuji za odpověď. Martina
Mango, 26.1.2007
Musím se přiznat, že na nápad zasadit mango jsem přišel, až když se mi podařilo omylem rozpůlit plod i s peckou a vypadlo jádro. Toto jsem uložil do vaty a za pár dnů byl ne klíček ale klíč venku a tak mango putovalo do květináče. Skutečně do... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 13.1.2007
já mám koupený drtič v baumaxu a paráda.štepky potom sypu mezi jahody a na cestičky atd.
Mulčování, 13.1.2007
já sem koupil ted sekačku s mulčováním i výhozem do koše.Při staré sekačce bez mulčování-jen boční výhoz sem ani trávu nehrabal,když sem sekl každý týden a ted budu tak mulčovat a koš budu používat jen na podzim na listí.
Jak určit Šárku?, 14.10.2006 Obsahuje fotku
Hlavně je to šarka a ne Šárka, výraz pochází z bulharštiny a značí neštovice.
anglické růže, 17.5.2006
Heritage mi krásně prospívá v lehké půdě, snesla i polostín pod ovocným stromem.
Starkel, 23.3.2006 Obsahuje fotku
Ja mam se starklem jen spatné zkusenosti. Pri objednavce 5 ks jeho zbozi, vsechno byly zmetky. Stromek tresne byl suchy, po reklamaci prisel prut, kdo vi co to bude. Merunka mela klejotok a uz je sucha. Kanadska boruvka, misto ni prisla obycejna.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika