Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 14.4.2012
Na zahrádce mi teď kvete orsej jarní... také dělá koberce (ale zatahuje) a je žlutý...           Lída
Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 14.4.2012 Obsahuje fotku
Zjara kvetoucí kobercová sluníčkově žlutá je Waldsteinia. Roste i ve stínu pod keři. Ale floxům se nepodobá.           Lída
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 14.4.2012
Mám pocit, že tohle vlákno je zmotané... Dotaz zněl na venkovní velkokvětý ibišek, ale to je jak syrský, tak bahenní. To, že se jedná o bahenní, vyplynulo až později. Takže z některých odpovědí si tazatel nevybere, o kterém je řeč... Příště to chce... celý příspěvek >
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 14.4.2012
Ale tohle vlákno je o ibišku BAHENNÍM!          
Odborná literatura, 13.4.2012
Ten Kyncl je bezvadný, také doporučuji!!  Lída
Dracena, 12.4.2012
Čerstvě přesazené kytky se nehnojí!
Jak se jmenuje tato rostlina?, 12.4.2012
To mléko z ní se NESMÍ dostat do očí!           L.
Skalník plazivý, 12.4.2012
Nějakou trávu - třeba proso (Panicum virg.Squaw), červenolistou nebo tříbarevnou vajgélii, šedozelený ořechoplodec, zakrslá cypřišek Sungold (zlatý)... Lída
Co vysadit ke skalníku, 12.4.2012
Cokoliv, cose vám líbí. Já ho mám jako podrost na jednom záhoně s keři, trávami a trvalkami.          Lída
Kmen stromu s kůrou v interiéru, 12.4.2012
Měla jsem epyfitní kmen léta v obýváku. Dole kovovou "krabici" s kusem navařené trubky, v trubce zasunutou silnou větev z nějaké zřejmě hrušně, co jsem našla, když ve městě likvidovali jednu zahradu. V krabici dole keramzit a kytky v květináčích,... celý příspěvek >
Co je příčinou?, 12.4.2012
Namrzlé pupeny??
Bílý povlak, 11.4.2012
Může to být i jakoby "zdřevnatění" staršího pletiva, většinou bývá kaktus dole i užší ("krček kaktusu"), je to pozůstatek toho, jak postupně rostl. Ta tužší dřevnatá část je odolnější proti vlhku a hnilobě, tak ych ho neřezala. Spíš se ten krček... celý příspěvek >
Voskovka, 11.4.2012
Buďte rád, že roste... Mně ty ostatní listy spíš připadají malé. Moje voskovka (nedávno jsem řízkovala) má listy 11cm dlouhé.           Lída
Thuje smaragd - co jim chybí?, 11.4.2012
Ty větvičky už nezezelenají, ale keříky se určitě vzpamatují, tak zle na tom nejsou. Za dva roky se poškození větviček dostane dovnitř keře a nebude ani vidět  :-)))   Smaragdy rostou dobře i u nás v písčité zemi - fakt stačí během... celý příspěvek >
Aku vhodnu rastlinu do piescitej, suchsej pody pod borovice?, 11.4.2012
Vřes...
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika