Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče Principe Borghese, 25.9.2013
Nezbyli žádná rajčata usušená v sušárně. Jinak zbyli rajčata zavěšená v kůlně (zatím všechna) a také nějaká sklizená ještě v pondělí- mám je na pohovce v chatě. Jednu rostlinu jsem ještě nelikvidoval. Nevím co tím myslíte, že chápete význam měho... celý příspěvek >
Rajčata ze středozemí, 24.9.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem ta rajčata v červnu zasadil do kbelíků, jenže jsem si je neoznačil a teď nevím které je které (viz. obrázek 1). Rajčata pěkně rostla (s minimální zálivkou jednou za dva dny) a už jsem si myslel, že sklidím pěknou úrodu zralých. Ale před... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 24.9.2013 Obsahuje fotku
Usušené Principe Borghese bylo vynikající. Všechno jsem snědl na posezení. Na obrázku není pole s hrachem nebo fazolí, ale pole s rajčaty Principe Borghese. Takhle nějak je budu příští rok pěstovat.            ... celý příspěvek >
Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 23.9.2013 Obsahuje fotku
Dobrá zpráva, podle některých předpovědí má být celý říjen teplo, teploty i nad dvacet stupňů. Moje rajčata přežila čtrnáctidenní mokro a chladno v relativně dobré kondici (jen ztráty praskáním byly opravdu velké) a tak se u mne likvidace porostů... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 21.9.2013
Jistě zajímavé informace (přečetl jsem všechno), ale mně jde o dlouhodobé uchování rajčete Principe Borghese v čerstvém stavu. Pochopitelně je důležité kontrolovat chuť v prvidelných intervalech, jestli se nějak mění ev. ji provnávat se stejnými... celý příspěvek >
Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 18.9.2013 Obsahuje fotku
Jak jsem psal v předchozím příspěvku u cherry rajčat, způsobilo nadměrné množství vody praskání a následně zahnívání, kvašení atd. řady odrůd v mé zahradě (Kosmonaut Volkov o Stupickém ani nemluvě). Velkým překvapením pro mne byla včera sklizená... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 18.9.2013 Obsahuje fotku
U nás jako všude v ČR v této době často prší. Včera jsem byl na zahradě pro rajčata a musím přiznat, že se situace zejména s cherry rajčaty podstatně změnila. Philova, Philovita, Sweetie 90% popraskaná, nepoužitelná. Pollicino a Finik Oranževyj také... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 17.9.2013
Mám dojem, že jste tam dával tu fotku Vy. Myslím si, že to ale bylo španělské rajče Ramallet.                   Mr Big
Rajče Principe Borghese, 17.9.2013
Díky za odkazy na obrázky. Pochopitelně tam žádnou plíseň nevidím. Kdyby tam nějaká byla tak do týdne Vám z těch rajčat zbydou pouze semena. To je přirozený proces rozmnožování rajčat, dužnina zkvasí, semena se oddělí od gelu a po usušení je můžete... celý příspěvek >
Rajče Principe Borghese, 16.9.2013
Plesnivé jsem na internetu neviděl. Můžete dát odkaz?                   Mr Big
Rajče Principe Borghese, 16.9.2013 Obsahuje fotku
Také letos pokračuji s pokusem udržet rajčata Principe Borghese v čerstvém stavu do zimy. Vypěstovaná rajčata mají lepší kvalitu než ta loňská (silnější stěna) a také jejich chuť se mně zdá podstatně lepší. Mám je zavěšeny v kůlně na nářadí, prozatím... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 14.9.2013 Obsahuje fotku
Mně letos chutnaly Ananas, Beefmaster VFN F1 a Cuor di Bue.                      Mr Big
Něco o rajčatech odjinud, 13.9.2013
Ano, Carolyn Male je starší dáma, která o rajčatech dost ví.                               Mr Big
Pěstování brokolice, 11.9.2013
Pro podzimní pěstování se vysévá brokolice koncem června, sazenice se vysazují nejpozději do konce července. Vysévat teď brokolici je bezpředmětné.                    Mr Big
Jak nejlépe nechat dozrát sklizená rajčata?, 10.9.2013
Ale o mě tady vůbec nejde. Mně pochopitelně chutnají, jinak bych o tom nepsal. Důležité je aby chutnaly té paní, co se ptá.                      Mr Big
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika