Příspěvky uživatele - 156.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co nasadit nad sklep?, 17.5.2012
Podmínky na Vašem sklepě by se asi daly charakterizovat pojmem "suchý stín". Velký výběr rostlin pro toto stanoviště není, je třeba experimentovat a raději vysadit širší sortiment rostlin z nichž přežijí a budou prosperovat ty, kterým se stanoviště... celý příspěvek >
Rostlina do jezírka, 16.5.2012
Dost nevěřím tomu, že rostlina blízce příbuzná pokojovému scindapsusu (potosu), bude dobře prosperovat v chladné vodě zahradního jezírka, natožpak aby třeba vydržela zimu. Ale třeba se pletu ;-(. Josef.
Slnko, vlhko, tazsia poda: poradte aky ihlicnan do 3-4 m, 16.5.2012
U těchto borovic bych se obával větší vlhkosti půdy. Spíše bych to viděkl na nějakou vzrůstnější kleč (Pinus mugo mughus a její kultivary), případně na borovici blatku (Pinus uncinat). Také mne napadl tis - některý ze spoupivitých typů - Taxus media... celý příspěvek >
Třešeň, 16.5.2012
Kdyby byly kratší, tak 1 cm, pak by to byly housenice pilatky třešňové. Ale u housenek Vámi udané velikosti nevím. Možná by nám napovědělo fioto. Josef.
Napadení jalovců, 16.5.2012
Samozřejmě je to správně určeno. Zde na fóru máte několik desátek vláken, kde se vyskytuje "rez hrušňová", na googlu 33900 odkazů. Jistě si vyberete, co a jak můžete dělat. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika