|
Příspěvky uživatele - 89.60
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 25.6.2012 Co myslíš to,,plivátko".Napiš jak velký bazen to je! Jestliže je to ten dětský 50litrový tak ho můžeš každý týden vylévat a napouštět znovu. | | Klobásy se nedaří, 8.4.2012 Zdravím všechny udiče.Včera jsem trochu udil klobasy tak se s vámi podělím o obrazky.Maso naložené 3dny, koření mletý pepř, paprika sladká, pálivá,nové koření a česnek.Uzení hodinu na 80 a 5hodin 60.Chutově dobré studene ještě lepší. | |
| | Udírna, 4.2.2012 Zdravím všechny, toto je moje nerezová dvoupláštová udírna.Před uzením prohřeji pak držím teplotu jak potřebuji a výsledky se vždy dostaví.Základ je dobře naložené maso a správné dřevo. | | Jak naložit maso na uzení, 4.2.2012 8hodin bučky a asi 10hodin kýta a plecko.Vše ok. Doba naložení 4týdny lák jsem měnil dvakrát.Teplota uzení něco mezi 65a70. | | Jak naložit maso na uzení, 3.2.2012 Dělat se nedá už nic.Příště se snažit nepřesolit.Holt méně je někdy více. | | Jak naložit maso na uzení, 4.12.2011 Zdravím všechny udiče.Chtěl bych se zeptat pana Martina jak to dopadlo s uzením a s tím novým lákem.Pomohl ten lák vytáhnout tu přebytečnou sul?Díky za odpověd, za dva týdny budu taky udit. | |
|
|
|
|