|
Plotové nůžky, 26.6.2015 Tak jsem zakoupil uvedený GREEN... na 40V a 4Ah baterku. Řekl bych že funguje velmi dobře. Do 1,5cm není problém. Po cca 15minutách stříhání o tom baterka ani neví. Zatím maximální spokojenost. |
 |
Plotové nůžky, 23.6.2015 Co vím, tak do 50km okolo nic takového nikdo nepůjčuje. |
 |
|
 |
Plotové nůžky, 23.6.2015 Jde tu řeč o nůžkách na živý plot. Mám problém, že elektrika v nedohlednu a benzinový HECHT je pro vzpěrače. Mám benzinem zastřiháno na hrubo, a po roce vyrazily mladé výhonky (nenapsal jsem, jedná se o smrky). Tahat se s benzinem se mi... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Solo 134 - problém, 3.5.2012 Tentýž problém jsem také řešil. Používal jsem pilový kotouč a jestli si to dobře pamatuji, tak ložiska na klice jsou zastříknutá v plastu a ten byl popraskaný. Kompresi to mělo , ale po zkoušce uložení kliky do spojky to mělo vůli. Vše... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 8.4.2012 Tak to jsem si myslel. Naprázno to je nastaveno na 2750ot., tak stějně to nebude o moc, ale vrátit zpět se můžu vždycky. Děkuji za upřesnění. |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 3.4.2012 Tak dneska jsem to konečně vytáhl po zimě a nějak to tam nenacházím. Jediný co má vliv na otáčky je síla pružinky, která reguluje myslím že to je ta automatická regulace při zatížení. |
 |
Zvedák na zahradní traktor, 28.3.2012 Má někdo zkušenost s prodávanými zvedáky na zahradní traktor? Na internetu jsem našel cca 3 druhy: se závitovou tyčí-zvedá na bok a potom dva téměř shodné, jeden z trubky kruhového průřezu a druhý téměř totéž jenom vyrobený z ze čtyřhranu (jeklu).... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 23.3.2012 U HQ mě ujistili, že zvýšení otáček po záběhu běžně zákazníkům dělaji. Bohužel do tohoto HQ servisu to mám 70km. Jinak otáčky mám čím změřit, to není problém, ale ještě jsem traktor nevyndal po zimě a tak nevím, jestli přijdu na to, kde otáčky... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 14.3.2012 Blíží se nám jaro a CTH126 už čeká. Taky snad budu mít čas naskenovat serv. manual a poslat kdo má zájem. Jenom nevím, jak na Vás vytahat meil. adresy. Jinak další poznatek. Dnes jsem z dlouhé chvíle navštívil prodejnu HQ a bylo mi řečeno, jestli... celý příspěvek > |
 |
Ucpany tunel, 9.8.2011 Tak, tak. Souhlasím. |
 |
|
 |
Problém se sečením vyšší trávy zahr. traktůrkem, 9.8.2011 No myslím, že jste to trochu polpletl. Já už problém vyřešil a to co píšetš je pravý opak. Mulčovací nůž žádný křidýlka nemá. Nůž na sbírání naopak ano. Tak že Vaše sdělení bude jen mást uživatele.Asi by bylo lépe napsat, že jde o výměnu nože... celý příspěvek > |
 |
Ucpany tunel, 22.7.2011 Je to tutovka. Koupil jsem sekačku-nesbírala. Tutéž jsem před tím zapůjčil od kamaráda a nebyl problém. Mě to seklo perfektně, ale do koše toho šlo minimum, až se to zacpalo. Zjištění jednoduché. Sekačka je osazena mulčovacím nožem. Zakoupil jsem... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna CTH 126 poraďte, 22.7.2011 Tak po zapůjčení a vyzkoušení CTH126 jsem na netu objednal, koupil a byl problém. Seče perfektně, motor ani neví že jede, ale dostat trávu do koše téměř nemožné. Po porovnání se zapůjčenou sekačkou byl shledán problém, a to osazení z výroby nožem na... celý příspěvek > |
 |