Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
Slepice se slimáků nedotknou.
Odrůdy meruněk, 31.5.2010
Vyberte si nějakou z Vašeho zahradnictví, nebo ovocné školky. Sám jsem třeba velmi překvapen s Dariny, slušně se jeví Pinkot. Martin
Špendlíky, 31.5.2010
Jste ve špatné sekci... Snad jen stručně, výborné je kombinovat černý rybíz z angreštem...
Olamovat květy jabloně na podzim zasazené?, 30.5.2010
Mohl by to být květopas jabloňový. Na postřik je však již pozdě. Martin
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Zvláštní, vědci říkají, že planeta se otepluje a pouze jediný bezvýznamný politik z malé země říká pravý opak... že by měl tento politik pravdu? Martin
Paprika ve skleníku - zežloutlé listy se skvrnami, 30.5.2010
Asi tak Mirku, nám tady na severní moravě pršelo měsíc v kuse (kromě pátku a soboty), dneska se počasí vrátilo do standartu a přišly dvě bouřky... To co nezhnilo v zemi (moje rajčata...) tak zdecimovali slimáci... Rajčata jsem opětovně podsadil a... celý příspěvek >
Kompost - co do něj, 24.5.2010
To si ale trochu pletete kompostování s tlením. Čerstvá tráva, prolétá konvou vody a zakrytá igelitem - to se Vám zajisté zapaří. A smrdět to bude jako bolavá noha. S čerstvě posekanou trávou v kompostu je trochu problém, doporučuji proložit vrstvou... celý příspěvek >
Pestovani korunky, 24.5.2010
Keře bych se nesnažil předělávat na stromek řezem, obávám se, že ze zlatého deště stromek neuděláte. Oporu bych sundal, až když stromek dostatečně zesílí. Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 24.5.2010
Já budu zděnou udírnu  (je ve výstavbě...) vykládat dřevěnými palubkami zevnitř. Samosebou pouze udící komoru. Martin
Je toto moniliový úžeh?, 23.5.2010
Jasně, ve spojitosti s lidským neštěstím moravských povodní je to prkotina, o tom žádná. Sazenice rajčat jsem dneska dostal od známých, stromy SNAD stříknu zítra... Martin
Je toto moniliový úžeh?, 23.5.2010
Dneska jsem se po delší době, zapříčiněné nepřetržitým deštěm, dostal na zahradu a pohled na ní je špatný. Stromy meruňěk odolaly zatím monilióze ve dřevě, ale dvoucentimetrové plůdky jsou postiženy až hanba. A když koukám na oblohu, tak nemá cenu... celý příspěvek >
Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 22.5.2010
To vypadá, jako vyplavovaní soli z betonové dlažby, případně z podsypu. Nepoužili řemeslníci na podsyp ocelářskou strusku místo kameniva? Martin
Jak důstojně vylepšit slivovici, 18.5.2010
A vykvasí veškerý med? 50l medu na 150l švestek mi připadá strašně moc. To je nějakých 70kg medu. Myslím, že by stačilo přidat pouze desetinu medu a výsledek by byl stejný (co do množství destilátu, to do chuti). Martin
Jak důstojně vylepšit slivovici, 18.5.2010
...150 litrů trnek a 50 litrů medu... To jste se trošku upsal, ne? Martin
Nejatraktivnější stromy, 16.5.2010
Něco na tom bude, sám taky tůje nemusím. Ale je to každého věc.
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika