|
hybrid švestkomeruňka, 23.3.2007 S tou Jostou jste to pane Vysloužile trefil uplně přesně, ale položme si otázku. Máte zahrádku, ve které máte místo na dva stromky bobul. ovoce. Co zasadíte? Stromek angreštu a stromek rybízu, nebo jeden keř Josty? A tak to asi bude s tou... celý příspěvek > |
 |
špendlíky, 23.3.2007 Mám rovněž informaci od kolegů , že špendlíky jsou velmi napadené šarkou. Zvažte tedy zda riskovat. V poslední době je o tento pravý špendlík velký zájem. Domnívám se však, že ho zcela nahradí Zelená renkloda, nebo lépe Nancyská mirabelka... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jabloně odolné proti nemocem, 23.3.2007 Možná je to příliš odvážné, ale skoro bych řekl, že dnes již do malé zahrady... celý příspěvek > |
 |
hybrid švestkomeruňka, 21.3.2007 Chtěl bych jenom poznamenat, nečekejte prosím od švestkomeruňky chuť podobnou meruňce . Jelikož mám zahrady v mrazové kotlině a úroda meruněk zde není příliš jistá, i já jsem usilovně před lety pátral po tomto kříženci. Přes značné úsilí jsem sehnal... celý příspěvek > |
 |
Jak pěstovat Kumoi?, 19.3.2007 Pane Vysloužile neplácejte blbosti , že kumoi nelze pěstovat na kdouloni. Méně raďte a více studujte. |
 |
roubování meruňky, 15.3.2007 Pokud mi pošlete cca v lednu 2008 rouby tak Vám ji naroubuji. Jinak letos je již pozdě .... celý příspěvek > |
 |
Odolná jabloň, 15.3.2007 Ano potvrzuji příspěvek pana Vysloužila. Jonagored je klon odrůdy Jonagold s největším podílem červené barvy... celý příspěvek > |
 |
štíhlé vřeteno, 15.3.2007 Dovolte mi abych přidal svůj názor. Jsem velkým příznivcem ovocných stěn a štíhlých vřeten. Chtěl bych však zdůraznit, že to není jednoduchá záležitost. Je to tzv. intenzivní způsob pěstování. Když ale intenzivně pěstuji musím také... celý příspěvek > |
 |
destilační přístroj, 14.3.2007 Bohužel tyto kvasinky jsou nevhodné neboť se likvidují při vyšším obsahu alkoholu. Jsou dobré na výrobu domácích vín. Na kvas nikoliv. Proto sháním kvasinky na kvas. |
 |
destilační přístroj, 13.3.2007 Prosím poraďte kde koupit original kvasinky pro výrobu kvasu. V malém balení. Děkuji. |
 |
|
 |
Harbinger, 12.3.2007 Ano určitě muselo dojít k záměně při kupování... celý příspěvek > |
 |
Odroda Elstar, 12.3.2007 S tím Plhou jste to přesně vystihl.... celý příspěvek > |
 |
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 12.3.2007 Reaguji na dotaz pisatelky na odrůdu Topaz. Doporučuji Vám tuto odrůdu nejprve ochutnat než si ji pořídíte. V tomto období ji budou mít v každém marketu. S Vaší nadm. výškou nebudete mít problém téměř se žádnou odrůdou. Tuto odrůdu vlastním z dob ,... celý příspěvek > |
 |
Odroda Elstar, 7.3.2007 Nemám slov. Milan Boštička |
 |
kdo poradi dobrou odrudu, 6.3.2007 Promiňte jestli mohu dotaz na pana Lucase. Kde pěstujete odrůdu Fuji ? Pochopil jsem to dobře, že tuto odrůdu doporučujete na vysočinu... celý příspěvek > |
 |