Příspěvky uživatele - 44.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
hybrid švestkomeruňka, 23.3.2007
S tou Jostou jste to pane Vysloužile trefil uplně přesně, ale položme si otázku. Máte zahrádku, ve které máte místo na dva stromky bobul. ovoce. Co zasadíte? Stromek angreštu a stromek rybízu, nebo jeden keř Josty? A tak to asi bude s tou... celý příspěvek >
špendlíky, 23.3.2007
Mám rovněž informaci od kolegů , že špendlíky jsou velmi napadené šarkou. Zvažte tedy zda riskovat. V poslední době je o tento pravý špendlík velký zájem. Domnívám se však, že ho zcela nahradí   Zelená renkloda, nebo lépe Nancyská mirabelka... celý příspěvek >
Jabloně odolné proti nemocem, 23.3.2007
Možná je to příliš odvážné, ale skoro bych řekl, že dnes již do malé zahrady... celý příspěvek >
hybrid švestkomeruňka, 21.3.2007
Chtěl bych jenom poznamenat, nečekejte prosím od švestkomeruňky chuť podobnou meruňce . Jelikož mám zahrady v mrazové kotlině a úroda meruněk zde není příliš jistá, i já jsem usilovně před lety pátral po tomto kříženci. Přes značné úsilí jsem sehnal... celý příspěvek >
Jak pěstovat Kumoi?, 19.3.2007
Pane Vysloužile neplácejte blbosti , že kumoi nelze pěstovat na kdouloni. Méně raďte a více studujte.
roubování meruňky, 15.3.2007
Pokud mi pošlete cca v lednu 2008 rouby tak Vám ji naroubuji. Jinak letos je již pozdě .... celý příspěvek >
Odolná jabloň, 15.3.2007
Ano potvrzuji příspěvek pana Vysloužila. Jonagored je klon odrůdy Jonagold s největším podílem červené barvy... celý příspěvek >
štíhlé vřeteno, 15.3.2007
Dovolte mi abych přidal svůj názor. Jsem velkým příznivcem ovocných stěn a štíhlých vřeten. Chtěl bych však zdůraznit, že to není jednoduchá záležitost.   Je to tzv. intenzivní způsob pěstování. Když ale intenzivně pěstuji musím také... celý příspěvek >
destilační přístroj, 14.3.2007
Bohužel tyto kvasinky jsou nevhodné neboť se likvidují při vyšším obsahu alkoholu. Jsou dobré na výrobu domácích vín. Na kvas nikoliv.  Proto sháním kvasinky na kvas.
destilační přístroj, 13.3.2007
Prosím poraďte kde koupit original kvasinky pro výrobu kvasu. V malém balení.  Děkuji.
Harbinger, 12.3.2007
Ano určitě muselo dojít k záměně při kupování... celý příspěvek >
Odroda Elstar, 12.3.2007
S tím Plhou jste to přesně vystihl.... celý příspěvek >
Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 12.3.2007
Reaguji na dotaz pisatelky na odrůdu Topaz. Doporučuji Vám tuto odrůdu nejprve ochutnat než si ji pořídíte. V tomto období ji budou mít v každém marketu. S Vaší nadm. výškou nebudete mít problém téměř se žádnou odrůdou. Tuto odrůdu vlastním z dob ,... celý příspěvek >
Odroda Elstar, 7.3.2007
Nemám slov. Milan Boštička
kdo poradi dobrou odrudu, 6.3.2007
Promiňte jestli mohu dotaz na pana Lucase. Kde pěstujete odrůdu Fuji ?  Pochopil jsem to dobře, že tuto odrůdu doporučujete na vysočinu... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika