Příspěvky uživatele - 8.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bacopa bílá a fialová, 30.8.2007
Bacopu kombinuji se vzpřímenými muškáty. Mám široký hliněný květináč, do něj dám doprostřed 2-3 muškáty a ke  krajům bacopu. Taky by mě zajímalo, jestli se dá něco dělat pro to, aby častěji kvetla.
Proč nekvete Hořcův stromek a Clematis?, 30.8.2007
Dobrý den, clematis máme doma taky. Necháváme ho v podstatě přírodě, jen na podzim seřízneme u země. Každý rok vykvete a pne se po plotě, ale každý rok má jinak květů, loni měl pár, letos záplavu.
Neznámá kytička, 30.8.2007
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za kolik jste ji koupila. Nemám vůbec představu. Děkuji.
Neznámá rostlina, 30.8.2007
První dvě jsou okrasné kopřivy, až jsou vyšší potřebují nějakou oporu, jinak se ohnou a zlomí. Třetí květinka nevím název, ale také jsem ji dostala, prý je dobré kombinovat s muškáty do truhlíku. Je velmi nenáročná a rychle zakoření.
Neznámá kytička, 30.8.2007
Jedná se o růži z Jericha neboli zimolez. Je to popínavka, krásně nám obrůstá plot. Ve večerních hodinách květy překrásně voní.
Durman pěstování, 30.8.2007
Vykvašené slepičince jsou opravdu dobré - mám asi 30l soudek, na dno dám slepičince a doleju vodou. Hnojit opravdu opatrně, ale dá se téměř vše v truhlíku - muškáty, bakopa,... Doma moc nedoporučuji kvůli zápachu. Když přesazuji jakoukoliv kytku do... celý příspěvek >
Co k 3 m vysoké kamenné zdi?, 19.8.2007
Určitě bych dala popínavku - břečťan, přísavník,... a kousek před jak je v příspěvku předemnou, třeba rododendron, azalka nebo nějaký kvetoucí keř.
Rozmnožování přísavníku, 19.8.2007
Já ho rozmnožila tak, že šlahoun ohnu do země, ale konec musí vykukovat ven, stačí, když budou pod hlínou tak 3 očka. Nechávám ho tam tak 3 měsíce, očka zakoření, pak můžete šlahnoun odstřihnout.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika