|
Příspěvky uživatele - 8.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bacopa bílá a fialová, 30.8.2007 Bacopu kombinuji se vzpřímenými muškáty. Mám široký hliněný květináč, do něj dám doprostřed 2-3 muškáty a ke krajům bacopu. Taky by mě zajímalo, jestli se dá něco dělat pro to, aby častěji kvetla. |  | Proč nekvete Hořcův stromek a Clematis?, 30.8.2007 Dobrý den, clematis máme doma taky. Necháváme ho v podstatě přírodě, jen na podzim seřízneme u země. Každý rok vykvete a pne se po plotě, ale každý rok má jinak květů, loni měl pár, letos záplavu. |  |
|  | Neznámá kytička, 30.8.2007 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za kolik jste ji koupila. Nemám vůbec představu. Děkuji. |  | Neznámá rostlina, 30.8.2007 První dvě jsou okrasné kopřivy, až jsou vyšší potřebují nějakou oporu, jinak se ohnou a zlomí. Třetí květinka nevím název, ale také jsem ji dostala, prý je dobré kombinovat s muškáty do truhlíku. Je velmi nenáročná a rychle zakoření. |  | Neznámá kytička, 30.8.2007 Jedná se o růži z Jericha neboli zimolez. Je to popínavka, krásně nám obrůstá plot. Ve večerních hodinách květy překrásně voní. |  | Durman pěstování, 30.8.2007 Vykvašené slepičince jsou opravdu dobré - mám asi 30l soudek, na dno dám slepičince a doleju vodou. Hnojit opravdu opatrně, ale dá se téměř vše v truhlíku - muškáty, bakopa,... Doma moc nedoporučuji kvůli zápachu. Když přesazuji jakoukoliv kytku do... celý příspěvek > |  | Co k 3 m vysoké kamenné zdi?, 19.8.2007 Určitě bych dala popínavku - břečťan, přísavník,... a kousek před jak je v příspěvku předemnou, třeba rododendron, azalka nebo nějaký kvetoucí keř. |  | Rozmnožování přísavníku, 19.8.2007 Já ho rozmnožila tak, že šlahoun ohnu do země, ale konec musí vykukovat ven, stačí, když budou pod hlínou tak 3 očka. Nechávám ho tam tak 3 měsíce, očka zakoření, pak můžete šlahnoun odstřihnout. |  |
 |
|
|
|