|
Příspěvky uživatele - 174.8
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Švestkové víno, 3.2.2012 Na webu je k dispozici ke stažení (zatím ještě funguje) publikace z 60. let "Příprava domácích vín" od ing. Valenty. Zatím všechny další, co byly vydány později, z této "přepisovali". Zde je odkaz.
Je tam celkem 100 receptů; ale také i jak... celý příspěvek > | | Chování palíren při destilaci, 3.2.2012 Jinak máte ještě v blízkosti pálenici v Třebízi. Tak můžete porovnat.
| |
| | Destilační přístroj, 27.9.2011 Jsem začátečník a na jednom vebu jsem našel toto (uvádím pouze výběr z textu) :
Pálení probíhá ve dvou stupních:
1/ destilace ovocného kvasu v surovinovém kotli s přímým ohřevem a mícháním kvasu. Získáváme tak destilát tzv. "lutr" s obsahem... celý příspěvek > | | Palírny (oficiální) a jejich kvalita, 27.9.2011 Dávám "100 bodů" za usměrnění dikuse k původnímu tématu :-)) | | Borovička, 22.9.2011 Vyrábím si docela solidní průtahovou borovičku... obávám se, že jste tento postup nesprávně zařadil. To není "průtahová" borovička, to je pouze "macerát" z "bobulí" jalovce. Nemám nic proti Vašemu postupu, ale... celý příspěvek > | | Destilační přístroj, 21.9.2011 Děkuji za doplnění, vím že v "lidovém" pojetí tak nazývají jakoukoli destilační aparaturu obecně, ale v technické praxi je to pouze "zesilující část" (o 3 zesilujících patrech) nad kotlem.
Zdravím Ljz. | |
|
|
|
|