|
Příspěvky uživatele - 75.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 27.10.2011 Letos také v Receptáři radili podzimní postřik proti kadeřavosti a to "měďnatým" postřikem (klasický Kuprikol). Lze použít i Syllit, kde měď asi není, účinnou látkou je dodine?? |  | Balkonová nektarinka, 24.8.2011 Děkuji Paľovi za konkrétnější odpověď - příští rok to odzkouším. Jirka |  |
|  | Balkonová nektarinka, 24.8.2011 Plody jsou nektarinky a dozrávají (vyzrávají) - jsou měkké a jdou lehce odtrhnout, nebo i odpadnou - jen barevně převládá žlutá nad červenou. Chuť mají nektarinkovou, jen jsou méně sladké. A to si myslí, že by právě mohlo způsobovat to přebohaté... celý příspěvek > |  | Balkonová nektarinka, 23.8.2011  Zželelo se mi balkonové nektarinky, kterou se chystali známí vyhodit, protože to byla" jen hezká kytka - žádná úroda". Zasadili jsme ji na zahradě, vloni zvítězila jasně kadeřavost, ale letos měla 15 hezkých velkých plodů, které dozrály... celý příspěvek > |  | Rez Hrušňová, 28.7.2011 Tak jo - zkusím to, tím už nic nepokazím. Nemám to do něčeho namočit? |  | Rez Hrušňová, 27.7.2011  Připojil se mi jen jeden obrázek, tak tady je druhý. |  | Rez Hrušňová, 27.7.2011  Tak tou půdou to asi nebude - přihnojil jsem a omezil zalévání, ale obě hrušně odchází dál, přitom hned vedle ve stejných podmínkách bez problémů a s přírůstky roste slivoň. Přidávám 2 aktuální obrázky obou hrušní. Co dál - vykopat a spálit? |  | pítko, 6.5.2008 Mám dotaz.delam si predzahradku v radoby japons.stylu. vse jde celkem dobre az na jeden "drobny" detail, ze uprostred predzahradky je skruz na vodomer s plast.vikem cca 1 m2.Napadlo me na viko nalepit zrcadlovou folii, udelat iluzi vody a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|