Příspěvky uživatele - 51.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Včerejší noc, 9.2.2021
to doufám... a proto se ptám :-)
Včerejší noc, 9.2.2021
Nevím, žiju na Valašsku více než 30 let, ale větvičky obalené 3 cm ledem jsem fakt ještě nezažil. A občas to ovoce taky nebylo... i když byly podmínky mírnější.
Včerejší noc, 8.2.2021
Nejsem z daleka a nepřekvapuje mě že v zimě mrzne a tvoří se led. Ptám se jestli to vadí pupenům na jabloních, hršních a vinné révě. Co je na tom divného?
Včerejší noc, 8.2.2021
Dobrý.. den (možná). Včera kdy přes noc pršelo a mrzlo se stromy a pupeny (jabloně,  hruška, vinná réva...) obalily 1 cm tlustou vrstvou ledu. Mám dotaz - vadí to?
Okrasná borovice - zerznou a opadávají jehlice, 15.8.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Na zahradě mám vysazenu mladou okrasnou borovici. Letos mi na nových mladých výhonech začaly takto reznout jehlice. Je to vážné? Pokud jo, dá se s tím něco dělat?
Srnka se mi chodí pást na zahradu, 9.7.2020
Potřeboval bych radu, nebo nějaký nápad. Letos si mou zahradu oblíbila srnka která prochází skrz živý plot. Už mi spásla všechny jahody, pouští se do fazolí a do listí na zákrsku jabloně. Občas když jdu na zahradu brzo ráno tak ji vyplaším, takže... celý příspěvek >
Sekání trávy - kompostér?, 12.2.2020
Pořiďte si dva kompostéry... tři kompostéry... Ono se časem ukáže jak to bude fungovat.
Sršeň?, 7.6.2019
Tak já vím, že se se sršněmi dá žít v míru, ale přeci jenom bych se s nima raději kamarádil trochu s větším odstupem. Jak je k tomu ovšem přemluvit??
Sršeň?, 6.6.2019
Díky za rady. Svíčku tedy asi ne. Už vzhledem k tomu, že si pochopitelně vybraly "kryté" místo kde by ta svíčka určitě neudělala nic dobrého. Repelent, Raid apod... ano to zkouším a bojuju. Později dám vědět jak uspěšně. Zatím tam sršně krouží a když... celý příspěvek >
Sršeň?, 4.6.2019
Akutně potřebuju radu. V altánku na zahradě si začínají stavět hnízdo sršně. Dá se jim v tom nějak zabránit? Lze je od jejich úmyslu odradit?
Aronie, 23.8.2018
Já už mám nejen sklizeno, ale už i vykvašeno a vypáleno... letos to bylo šíleně rychlé.
Benzínová sekačka pozemek 1300m2, 9.7.2018
A už je to tady opět... Abych to nevymýšlel znovu, použiju copy-paste příspěvku už asi dva roky starého: Když si dáte do vyhledávače výraz "sekačka na" tak vám vypadne 22 (!) stránek jenom názvů vláken kde kromě sekačky na "sportovní areál",... celý příspěvek >
Dusík z dešťů a růst trávy, 12.8.2017
Jo - a hlavně - dusík je CHEMIE! A kyslík taky! a to si představte že oba dva tyto chemické plyny dýcháme!
Hrušeň mi letos už podruhé kvete, 3.7.2017
Samozřejmě chybka, mělo být že je začátek července. Nějak jsem se zpozdil :-)
Hrušeň mi letos už podruhé kvete, 3.7.2017
A je začátek června, na hrušni jsou už docela větší plody z prvního kvetení, malinké plody z druhé vlny kvetení a teď se objevují opět květy ve třetí vlně. Nezbláznila se příroda? Nikdo nezná odpověď na to co se vlastně děje?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika