|
Příspěvky uživatele - 177.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Akát huňatý - Robinia hispida, 14.5.2012 To jste mě pane Stanislavve potěšil. Chi vysadit keř, tak doufám, že vydrží.
Hledám opravdu něco odolného, mám několik let tavolu Diablo a ta je také takový nezmar. Ale právě jsem s těžkým srdcem odstranila 5letou mandloň a uřízla půlku... celý příspěvek > |  | Akát huňatý - Robinia hispida, 14.5.2012 Chtěla bych si vysadit tento růžový keř /slunné stanoviště, hlinitá půda/
Prosím, kdo máte zkušenosti, můžete mi poradit? Jak je odolný vůči namrzání, jak je odolný proti škůcům?
Lenka
|  |
|  | Ptačí zob - změna barvy listů, 30.8.2011 Dobrý den, s podobným problémem bojuji už 3 roky. Po tom, co listy zestříbrněly, začaly konce větviček usychat, až keř napůl opadal. Nevím, jestli je to stejný problém jako ten Váš. Vyzkoušela jsem všechno, proti plísni, proti škůdcům,. Jeden... celý příspěvek > |  | Katalpa - bílý povlak lna listech, 8.6.2011 Mám krásnou velkou katalpu. Loni uprostřed léta se jí udělal nepatrný bílý povalak na listech a ty začaly brzo usychat. Chtěla bych tomu letos předejít,
ale nevím čím korunu postříkat. Letos mi při tom posledním mrazu, kdy již byla napučená,... celý příspěvek > |  | Housenky na dřišťálu, 7.6.2011 Děkuji za stručnou a rychlou radu.
Lenka |  | Japonská vrba, 7.6.2011 Jen závistivě prohlížím tuto fotku. Mám přesně takovouto krásnou, hustou vrbičku. Jen ta růžová barva se jí nějak ztratila. Lístky jsou pouze panašované, ale pěkně růžové nejsou ani na jaře, když ji setříhám hodně.
Nezjistil už někdo čím jí... celý příspěvek > |  | Housenky na dřišťálu, 7.6.2011 Krásný vrzrostlý červený berberis začal celý jakoby usychat. Při bližším ohledání jsem zjistila, že je plný malých bílých housenek /jako by smotaných knoflíčků/, kterým zřejmě chutnají červené lístečky. Vůbec nevím co to je, jen mám strach, aby... celý příspěvek > |  | Hortenzie v nádobách, 10.5.2010 Chtěla bych si zasadit modrou hortenzii do velkého keramického květináče. Máte prosím někdo zkušenosti s pěstováním tohoto keříku v nádobách. Můžete mi poradit? Hlavně jak ji zazimovat? |  | Keře pro slunné stanoviště, 30.9.2009 Jejda, to Eskimo je ale nádherné!
Tak mě napadlo, že bych zasadila vínovou tavolu a k ní tuto kalinu. Dívala jsem se, že není velkého vzrůstu, myslím, že by to mohlo vypadat pěkně.
Jen je ještě sehnat,.. Lenka |  | Choroba na živém plotě (ptačí zob), 16.9.2009 Dobrý den, mám úplně stejný problém. Těšila jsem se na krásný žluto zelený živý plot.Radost mně vydrží vždy jen krátce na jaře. Teď vypadká plot hrozně.
Je sice pravda, že ho příliš nezalévám, možná že větší zálivka by mu pomohla. Ale také jsem už... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|