|
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 29.5.2011  Tekutou izolaci jsem použil dvousložkovou Den Braven S-T8 (stačil mi 1 kýblík 25kg). Izolaci bych řekl čím kvalitnější tím lepší (doporučoval bych dvousložkovou každopádně)
Malta je opravdu jen cca 2cm.
Stěny musí být šikmé (kvůli ledu) |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 17.5.2011  Ještě dodám fotky potůčka at je to komlet. |
 |
|
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 16.5.2011  ještě další foto |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 16.5.2011  Tak ted se pokusim napsat a popsat vyčerpávající postup prací na jezírku. Takže nejdříve si uděláte nějakou jámu. Já si ji též udělal na cca 70 procent a z nedostatku času zůstala přes zimu nezabezpečena a tak jsem další rok kopal znovu. Takže ke... celý příspěvek > |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 13.5.2011 Ahoj tak jsem se zaregistroval, at mám výhody. Jsem zvědav jaké reakce budou na mé jezírko. Franta |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 13.5.2011  A ještě poslední foto Franta |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 13.5.2011  foto tvaru Franta |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 13.5.2011  Další foto Franta |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 13.5.2011  Ještě dodám další foto |
 |
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 13.5.2011  Táké jsem kopal ručně stručně, kolečka jsem nepočítal. Bylo to na jezírko 5,5m × 7m - 20m3 vody. Někde jsem narazil na starý základ stodoly (aspon byly kameně na výzdobu okolo jezírka). Ale výsledek stojí za to ted se dobře u toho relaxuje po... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 12.5.2011 Zdarec příznivci jezírek na tomto foru jsem celkem krátce. A toto téma je o levných materiálech. Vím že levné je někdy dvakrát placené. Ale doufám že můj nápad se bude někomu líbit - a je levný!!! udělal jsem z něho nejdříve malé jezírko cca 2-3 m3... celý příspěvek > |
 |