Příspěvky uživatele - 26.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uprava lískovych ořechu, 16.10.2007
Prosim o radu kdy a najakou delku skrátit asi 5 metrové lísky a kdy začnou po upravě opět plodit. Chtel bych je skratit asi na 2 metry. Děkuji.
Ostružiník, 2.10.2007
Potřebuji poradit, kdy mám zasadit ostružiník? Zda je to možné teď na podzim. Od souseda jsem dostala odnože ostružiníku (to co ostříhal). Simča
Řízek - thůjí, pelargonií, břečťanu atd. - prosím o radu, 30.8.2007
pelargonie schovat domů, do chladu, břečťan pokojový taky, venkovní vydrží v šopě..Občas zalít, ale nepřelívat. Pokud máte zahradu a máte strach, že by vám v šopě mohly uschnout nebo uhnít, je jednodušíí vykopat brázdu v zemi, naukládat zakořeněné... celý příspěvek >
Neví někdo, co to je za květinku?, 30.8.2007
skočec v žádném případě!, abutilon snad - ale nemá tak vykrojené listy, možná nějaký spec.druh...přikláním se k pokojové lipce - sparmania.. Pokud bude kvést bílými drobnými květy - lipka, pokud bílé, žluté, růžové, oranžové, červené "lampionky" -... celý příspěvek >
hortenzie nekvete, 28.8.2007
hortenzii stříhat zásadně na jaře - třeba až v květnu, až uvidíte místa, kde opravdu nepouští očka. Jinak nechat všechny živé výhony. Na podzim naházet na keř aspoň kolečko slamnatého hnoje a ona se vzpamatuje. Na radu jedné známe jsem takto udělala... celý příspěvek >
ibišek pokojový - řízkování, 28.8.2007
některé řízky mi taky někdy uhynou, některé se chytí... dejte do vody kousíček dřevěného uhlí pro desinfekci, řízky nedávejte do skleničky, ale do neprůsvitné nádobky - váza, nebo sklenička obalená tmavým papírem, lépe zakoření. Spodní listy... celý příspěvek >
Posypové soli, 27.8.2007
Vidím, že host xxx.xxx.1.3 - ví o problému posypových solí. Možná že by mi poradil, vhodný druh zeravu - thuje, která by to vydržela. Letos musím vykácet celou řadu 10-12 smrků, které jsou ze strany od cesty úplně holé. Děkuji.
Dvouletý kvas, 27.7.2007
Taky jsem to jednou zkoušel,ale ten výnos nebyl ani na pokrytí nákladů,i když pěkně voněl.Zkuste to nalít do plechové konve na čaj,zahřát a až to začne pískat, otevřít a  rychle zapálit.Pokud to nebude hořet,tak je to na pováženou.Musí šlehnout... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika