|
Příspěvky uživatele - 26.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uprava lískovych ořechu, 16.10.2007 Prosim o radu kdy a najakou delku skrátit asi 5 metrové lísky a kdy začnou po upravě opět plodit. Chtel bych je skratit asi na 2 metry. Děkuji. |  | Ostružiník, 2.10.2007 Potřebuji poradit, kdy mám zasadit ostružiník? Zda je to možné teď na podzim. Od souseda jsem dostala odnože ostružiníku (to co ostříhal). Simča |  |
|  | Řízek - thůjí, pelargonií, břečťanu atd. - prosím o radu, 30.8.2007 pelargonie schovat domů, do chladu, břečťan pokojový taky, venkovní vydrží v šopě..Občas zalít, ale nepřelívat.
Pokud máte zahradu a máte strach, že by vám v šopě mohly uschnout nebo uhnít, je jednodušíí vykopat brázdu v zemi, naukládat zakořeněné... celý příspěvek > |  | Neví někdo, co to je za květinku?, 30.8.2007 skočec v žádném případě!, abutilon snad - ale nemá tak vykrojené listy, možná nějaký spec.druh...přikláním se k pokojové lipce - sparmania.. Pokud bude kvést bílými drobnými květy - lipka, pokud bílé, žluté, růžové, oranžové, červené "lampionky" -... celý příspěvek > |  | hortenzie nekvete, 28.8.2007 hortenzii stříhat zásadně na jaře - třeba až v květnu, až uvidíte místa, kde opravdu nepouští očka. Jinak nechat všechny živé výhony. Na podzim naházet na keř aspoň kolečko slamnatého hnoje a ona se vzpamatuje. Na radu jedné známe jsem takto udělala... celý příspěvek > |  | ibišek pokojový - řízkování, 28.8.2007 některé řízky mi taky někdy uhynou, některé se chytí...
dejte do vody kousíček dřevěného uhlí pro desinfekci,
řízky nedávejte do skleničky, ale do neprůsvitné nádobky - váza, nebo sklenička obalená tmavým papírem, lépe zakoření.
Spodní listy... celý příspěvek > |  | Posypové soli, 27.8.2007 Vidím, že host xxx.xxx.1.3 - ví o problému posypových solí. Možná že by mi poradil, vhodný druh zeravu - thuje, která by to vydržela. Letos musím vykácet celou řadu 10-12 smrků, které jsou ze strany od cesty úplně holé. Děkuji. |  | Dvouletý kvas, 27.7.2007 Taky jsem to jednou zkoušel,ale ten výnos nebyl ani na pokrytí nákladů,i když pěkně voněl.Zkuste to nalít do plechové konve na čaj,zahřát a až to začne pískat, otevřít a rychle zapálit.Pokud to nebude hořet,tak je to na pováženou.Musí šlehnout... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|