|
Co to máme na zahradě?, 12.2.2012 Chytil sa na kusok jablcka. M9-tka zozrata a vynik unikol |
 |
Co to máme na zahradě?, 12.2.2012  Je toto hryzec? Zere to korene na jabloniach. Chytam to do pasci na mysi, ktore vlozim do rurok a zakopem kolmo na ich chodbu- noru. |
 |
|
 |
Hrušky na iných podpníkoch, 5.1.2012 Skusil uz niekto zastepit hrusku alebo jablon do mandle? |
 |
Vyholovanie konarov, 27.12.2011 Dobry den. Ako mam zabranit vyholovaniu konarov na rubine, mam ho na semenaci. Dakujem. |
 |
Strihanie, 16.10.2011 Aj teraz presadenu jablon ostrihat az na jar? |
 |
Medzikus, 4.10.2011 Dobry vecer. Chcem na jar zastepit do semenaca M9-tku a potom zas do nej daku dobru odrodu. Takato jablon bude rast pomaly alebo stale bujne? Dakujem. |
 |
Odrezky, 3.10.2011 Takze keby som koncom mesiaca ostrihal a zasadil M9-tku co som nechal vyrast nic by sa neprijalo? |
 |
Odrezky, 3.10.2011 Dobry vecer.
Chcel by som si namnozit M9 z odrezkov. Neviem kedy ich je najlepsie brat a sadit. Mohol by niekto poradit? Dakujem. |
 |
Ockovanie, 7.8.2011 Mozem takuto naockovanu jablon presadit uz v jeseni? Za aky cas od ockovania by mal odpadnut ten rapik? |
 |
Ockovanie, 7.8.2011 Dobry den. Mozem uz teraz naockovat a navrublovat jablon a slivku? Chcem aby narasili az na jar a nie tento rok. Ak este nie dokedy mam pockat? 560mnm.Dakujem. |
 |
|
 |
Plesen na vrubloch, 16.4.2011 Dobry vecer. Skusil som si uskladnit vruble vo vodomernej sachte je tam chladno a vlchko, ale neni odvetrana. Vruble nie su narasene ale cele su potiahnute bielov pliesnov. Mozem este taketo vruble pouzit? Dakujem. |
 |
Môžem už vrublovať?, 13.3.2011 Dakujem za odpoved. |
 |
Môžem už vrublovať?, 12.3.2011 Dobry vecer mame sad vo vyske 560mnm zem je este zamrznuta mozem uz vrublovat na kopulaciu? Ak nie kedy mozem zacat? |
 |
Stepenie do hlôhu, 6.2.2011 "Hloh je trnitý keř" tak to je asi jedno. Mam vela vrublov ale podpnikov nie :( |
 |
Stepenie do hlôhu, 6.2.2011 A to su ake? Ak sa to prijme bude aj rodit? |
 |