|
Jablečný burčák, 25.1.2011 Dobry vecer diky za radu a chci se jeste zeptat. Zadne kvasinky uz nepridavat? A bude to mit nejaky alkohol? A uzavrit tu nadobu kvasnou trubickou? Nebo to nechat otevrene? Dekuju Vam |
|
Jablečný burčák, 25.1.2011 Jeste jsem zapomel dodat. Zmeril jsem tyto hodnoty. Cukernatost 9. Alkohol 0. Je to krasne cire dole na dne je vrstva 5cm kalu a chutna to vinove ale zadny alkohol s toho citit neni. Diky vsem |
|
|
|
Jablečný burčák, 23.1.2011 Dobrý den, je to již 2 měsíce co jsem se ptal na postup na rozkvašení jablečné šťávy. Stávající stav je takový že nám to minulý týden přestalo bublat z trubičky a máme dole usazenou vrstu tak 5cm kalu. Co teď s tím? Otevřít a změřit? Dostane se tam... celý příspěvek > |
|
Jablečný burčák, 20.11.2010 Dobrý den,
děkuji za odpověď. Chci se jenom zeptat, kolik a jaké kvasinky máme použít na toto množství. Máme k dispozici buď kvasinky "vinka" nebo tekuté kvasinky, které se musí po dobu tří dnů rozkvasit a poté nalét do požadovaného... celý příspěvek > |
|
Jablečný burčák, 19.11.2010 Zdravim dekuju Vam za rychle reakce.
AD1 - merime to cukromerem 0-30 a ma to 24 opravdu... na chut je to sladka stava
AD2 - na tech 28L stavy jsme dali 4,3kg cukru... a pak to mesic "neco" delalo (asi kvasilo)???
AD3 - co ted s tim mame... celý příspěvek > |
|