|
Příspěvky uživatele - 43.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky - kdy jsou zralé?, 23.8.2007 Botanická zralost - plod je hotový, semena jsou zralá, je schopen rozmnožování. Tedy víte, jak bude vypadat zralý. Paprika je jedlá i v botanické zralosti, samozřejmě je i nejchutnější, relativně... |  | Papriky - kdy jsou zralé?, 23.8.2007 Papriku můžete jíst po celou dobu vývoje plodu. |  |
|  | Jahodník - Kent, 23.8.2007 Koupil jsem ji vloni pravděpodobně v OBI. Byla množená v ČR. Elsantu jsem už zlikvidoval, vyloženě se jí nedařilo. |  | Zámková dlažba a plevel, 17.8.2007 Nyní Roudap a pak na jaře Casoron G a máte na rok pokoj. |  | pěstování lilku, 15.8.2007 Mám stejný problém. 5 sazenic, venku, zatím jeden pěkný plod plod a druhý ve vývoji, a to na stejné rostlině. Odrůdu nevím. HK |  | Kuprikol, 15.8.2007 Dobrý den, žádné nepsané pravidlo neexistuje!!! To jsme si zase, jako Češi, upravili pro sebe. To ale zavání politikou, a to sem nepatří. Myslím, že je dobře, že se naše náhledy zde utkaly. |  | Letní odrůdy jabloní - jakou si vybrat?, 14.8.2007 Quintet je fakt náchylný a padá. |  | postřiky na jabloně, 13.8.2007 Já mám vyzkoušené minimální 4 postřiky. Před květem, když poupata začínají růžovět /květopas, mera,mšice, padlí, strupovitost/. Ihned po odkvětu /přibližně stejní skůdci a choroby/. Při první vlně obaleče jablečného a při druhé vlně obaleče... celý příspěvek > |  | informace o pěstování fíku - smokvoň, 13.8.2007 Krásné fíkovníky mají v obci (asi) Velký Třebešov u zdi hospody, nádrž Rozkoš. |  | Kuprikol, 13.8.2007 No, sloučeniny mědi se používají aspoň sto let (ve vinařství) a za ta léta by se muselo přijít na nějakou závažnou jedovatost pro lidi i rostliny aj. Lidský organismus má systém přenašečů mědi a její vylučování. Měď je totiž celkem běžný prvek v... celý příspěvek > |  |
|  | Aby trubac kvetl, 10.8.2007 Trubač někdy kvete až za několik let. |  | svilušky pod kůží?, 9.8.2007 Je to dost blbý, ale známí stříkají trávník a okolní roští apod. Sulikolem a funguje to. Ale ta síra se drží na rostlinách mnoho dní a když v tom lezete, tak páchnete sirovodíkem a obecně to páchne. Nic pro malé děti, ale hlásit se to musí! |  | Podzemnice olejná, 9.8.2007 Teplomilná a světlomilná jednoletka. Uchovat jako semena přes zimu doma. |  | Hořká pihovitost vs. Wuxal kalcium, 9.8.2007 EDTA, ethylendiamintetraoctové kyselina se užívá jako vápenatá sůl /antidotum kovů/, ta nemá k aminokyselinám, bílkovinám, či jejich lyzátům daleko. Určitě víte, jak nesmírně jsou složité funkce bílkovin, či peptidů. Nemusí to být sůl, ale komplexní... celý příspěvek > |  | Hořká pihovitost vs. Wuxal kalcium, 8.8.2007 Vápník se přepočítává jako oxid a tady je ve formě solí s aminokyselinami, tedy tam nemusí být žádný chlor. |  |
 |
|
|
|