|
Příspěvky uživatele - 92.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Udírna, 24.1.2012 Vliv to podle mě nemá, do ohniště by nemělo foukat (takže by nemělo být ze severozápadu :)), což ale stejně nefouká, protože ohniště má dvířka, případně je přikryté plechem.
Takže podle mě je to úplně jedno. |  | Termín výsadby česneku, 19.1.2012 Víte Palo, já už psal k tomuto tématu tady třikrát, pokaždé jsem si říkal "vykašli se na to"... Vadí mi tady ta občasná demagogie, proto píšu. Ale už nebudu Palo, opravdu. :) Spamujte dál. |  |
|  | Termín výsadby česneku, 18.1.2012 Každý podle svých zkušeností... Rád bych ale slyšel názory "česnekářů", co vysazují česnek po dobu dvaceti let v prosinci. Zatím mi to připadá, jako módní záležitost, případně jako infekce tady na fóru. PP to vystihl nejlépe "taková soutěž, kdo... celý příspěvek > |  | Termín výsadby česneku, 18.1.2012 Moje řeč, sázím každý rok v říjnu a nikdy s tím nebyl problém. Ba naopak. Připadá mi naprosto nesmyslné odkládat výsadbu na prosinec, vždyť i ten česnek má svou vegetační dobu.
Martin 323mnm |  | Pozdní zakalení slivovice po naředění vodou, 15.1.2012 Hm, tak to Vám závidím.. Člověk se pořád učí. |  | Pozdní zakalení slivovice po naředění vodou, 15.1.2012 Na ředění je dobrá "Dobrá voda neperlivá". Trochu mě překvapuje síla výchozího destilátu, 85% snad ani nejde udělat. Možná když ukončíte pálení u 80%, což by byla asi hloupost. |  | Nova puda v skleniku, 4.1.2012 Dobrý den, prosím o radu jak často se mění půda ve skleníku a jak hluboko se odkope a vyveze ven. Děkuji za radu. |  | Skleník ze dřeva, 31.12.2011 Bude asi nejlepší, když dřevěný skleník postavíte a budete postupně dokumentovat vývoj případných poruch. Nebude špatné, když zdokumentujete i celou výstavbu, neboť detaily při stavbě budou zásadním způsobem rozhodovat o celkové životnosti stavby. Po... celý příspěvek > |  | Skleník ze dřeva, 31.12.2011 Já bych ze dřeva skleník nedělal, připadalo by mi to jako zbytečná práce. Snad pouze jako dočasnou stavbu z přebytků stavebního materiálu. Pořizovat si k tomuto účelu nové, výběrové řezivo, napuštěné impregnací, která pouze o několik... celý příspěvek > |  | Skleník ze dřeva, 30.12.2011 Ano, v obecné rovině je to možná blábol, pokud zájemce postaví konstrukci skleníku z dubu, tak ho možná přežije. Pokud ale použije běžně dostupné tuzemské řezivo, tak může impregnovat čím chce a skleník se v "tropickém" klimatu rozpadne hooodně brzy.... celý příspěvek > |  |
|  | Skleník ze dřeva, 30.12.2011 A já bych se toho dřeva opravdu bál. Bude to trvat několik let, ale skeník padne. |  | Jak naložit maso na uzení, 29.12.2011 Leda uvařit v neosolené vodě, bohužel maso tím ztratí svoji konzistenci i chuť. |  | Společný kvas švestky s broskvoní?, 28.12.2011 Pokud máte naložené broskve z letošního léta, tak už bude opravdu pravděpodobně pozdě na pálení. Normálně tento druh ovoce jde po třech - čtyřech týdnech od založení do palírny. |  | Srovnání terénu, 27.12.2011 Asi tak, při ceně 700Kč za motohodinu stroje se vůbec nevypatí se s tím drbat svépomocí. To si raději šetřte síly na jiné aktivity. Sám jsem srovnával pozemek po stavbě pomocí malého bobku, který navážel ornici z deponie po skrývce na barák,... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny, 20.12.2011 Už jsem to tady psal. Jestli kouř nebo plamen - to hlavně záleží na konstrukci udírny, požadované teplotě v udírně a také na venkovní tepotě. Já mám kouřovod 70cm a normálně jedu plamínkem. Teplotu reguluji dvířkami, případně množstvím hořícího... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|