Příspěvky uživatele - 92.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udírna, 24.1.2012
Vliv to podle mě nemá, do ohniště by nemělo foukat (takže by nemělo být ze severozápadu :)), což ale stejně nefouká, protože ohniště má dvířka, případně je přikryté plechem. Takže podle mě je to úplně jedno.
Termín výsadby česneku, 19.1.2012
Víte Palo, já už psal k tomuto tématu tady třikrát, pokaždé jsem si říkal "vykašli se na to"... Vadí mi tady ta občasná demagogie, proto píšu. Ale už nebudu Palo, opravdu.  :) Spamujte dál.
Termín výsadby česneku, 18.1.2012
Každý podle svých zkušeností... Rád bych ale slyšel názory "česnekářů", co vysazují česnek po dobu dvaceti let v prosinci. Zatím mi to připadá, jako módní záležitost, případně jako infekce tady na fóru. PP to vystihl nejlépe "taková soutěž, kdo... celý příspěvek >
Termín výsadby česneku, 18.1.2012
Moje řeč, sázím každý rok v říjnu a nikdy s tím nebyl problém. Ba naopak. Připadá mi naprosto nesmyslné odkládat výsadbu na prosinec, vždyť i ten česnek má svou vegetační dobu. Martin 323mnm
Pozdní zakalení slivovice po naředění vodou, 15.1.2012
Hm, tak to Vám závidím.. Člověk se pořád učí.
Pozdní zakalení slivovice po naředění vodou, 15.1.2012
Na ředění je dobrá "Dobrá voda neperlivá". Trochu mě překvapuje síla výchozího destilátu, 85% snad ani nejde udělat. Možná když ukončíte pálení u 80%, což by byla asi hloupost.
Nova puda v skleniku, 4.1.2012
Dobrý den, prosím o radu jak často se mění půda ve skleníku a jak hluboko se odkope a vyveze ven. Děkuji za radu.
Skleník ze dřeva, 31.12.2011
Bude asi nejlepší, když dřevěný skleník postavíte a budete postupně dokumentovat vývoj případných poruch. Nebude špatné, když zdokumentujete i celou výstavbu, neboť detaily při stavbě budou zásadním způsobem rozhodovat o celkové životnosti stavby. Po... celý příspěvek >
Skleník ze dřeva, 31.12.2011
Já bych ze dřeva skleník nedělal, připadalo by mi to jako zbytečná práce. Snad pouze jako dočasnou stavbu z přebytků stavebního materiálu. Pořizovat si k tomuto účelu nové, výběrové řezivo, napuštěné impregnací, která pouze o několik... celý příspěvek >
Skleník ze dřeva, 30.12.2011
Ano, v obecné rovině je to možná blábol, pokud zájemce postaví konstrukci skleníku z dubu, tak ho možná přežije. Pokud ale použije běžně dostupné tuzemské řezivo, tak může impregnovat čím chce a skleník se v "tropickém" klimatu rozpadne hooodně brzy.... celý příspěvek >
Skleník ze dřeva, 30.12.2011
A já bych se toho dřeva opravdu bál. Bude to trvat několik let, ale skeník padne.
Jak naložit maso na uzení, 29.12.2011
Leda uvařit v neosolené vodě, bohužel maso tím ztratí svoji konzistenci i chuť.
Společný kvas švestky s broskvoní?, 28.12.2011
Pokud máte naložené broskve z letošního léta, tak už bude opravdu pravděpodobně pozdě na pálení. Normálně tento druh ovoce jde po třech - čtyřech týdnech od založení do palírny.
Srovnání terénu, 27.12.2011
Asi tak, při ceně 700Kč za motohodinu stroje se vůbec nevypatí se s tím drbat svépomocí. To si raději šetřte síly na jiné aktivity. Sám jsem srovnával pozemek po stavbě pomocí malého bobku, který navážel ornici z deponie po skrývce na barák,... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 20.12.2011
Už jsem to tady psal. Jestli kouř nebo plamen - to hlavně záleží na konstrukci udírny, požadované teplotě v udírně a také na venkovní tepotě. Já mám kouřovod 70cm a normálně jedu plamínkem. Teplotu reguluji dvířkami, případně množstvím hořícího... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika