|
Jakpak se asi jmenuje?, 30.3.2011 naduť madagaskarská je bezvadný adaptogen, tady vám ještě dám návod jak jí zpracovat, ale pozor popužívat citlivě, není na to aby se tím člověk "zhulil".
Pokojový žen-šen |
|
Jak vyrobit kvas na žitnou?, 28.2.2011 Dobrý den pane Šlosar, pan profesor Rychtera (překladatel knihy Schmicklová &Malleová - Domácí výroba lihovin) doporučuje pro konverzi škrobu na str.50 použit raději enzymatické přípravky od firmy Novozymes s.r.o. Neumím tuto firmu na internetu... celý příspěvek > |
|
|
|
Jak vyrobit kvas na žitnou?, 28.2.2011 Napiš prosím jak si připravuješ kvas. Postu jak ho vaříš, jaké držíš teploty na přestávky a jak dlouho, jaké používáš kvasnice, jak dlouho kvasí, při jaké okolní teplotě. Předem díky za odpověď. |
|
Destilační přístroj, 25.2.2011 Předpokládám že chladič je klasický spirálový, dvojitě vinutý v hlavě kolony z 6mm Cu-trubky. Čím do něj honíš vodu.
Jak máš upevněné očko na sledování výšky hladinky - silikonem?
Dík za info. |
|
Destilační přístroj, 24.2.2011 Problém s odchycením předkapu mají ty kluci skandinávský taky zautomatizovaný viz. odkaz v mém prvním včerejším příspěvku page 23 až 24. Na všechny vaše další otázky by se dalo odpovědět až praktickým odzkoušením. Proto jsem vlastně položil tento... celý příspěvek > |
|
Destilační přístroj, 24.2.2011 Tak mně to nedalo a včera večer jsem ty skandinávské podklady ještě jednou prošel a myslím, že jsem tomu přišel na kloub. Přítel Riku to má velice sofistikované. V podstatě celá automatizace je složená ze dvou cyklů. V prvním cyklu se plní vnitřní... celý příspěvek > |
|
Destilační přístroj, 23.2.2011 Prosím o informaci, vy co pálíte v kolonách zkoušeli jste někdy automatickou kontrolu refluxu? viz. zde page 22 až page 28 a s jakým výsledkem?
Zajímal by mě vůbec princip, jak to funguje. Připojuji obrázek.
Yaw |
|
Destilační přístroj, 3.8.2010 Tyto nádoby fungují jako druhotný destilační přístroj, využívající výstupního tepla z prvotního kotle. V podstatě se jedná o dvojnásobnou (trojnásobnou) destilaci "jedním vrzem". Samozřejmě se tím také zvyšuje koncentrace lihu. |
|