|
Příspěvky uživatele - 72.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lištová sekačka Rotax, 31.8.2010 Dobrý den, víte někdo jaké jsou otáčky na vývodové hřídeli z převodovky? je možné vyměnit lištu za bubnovou sekačku? |  | Přírustek borovice černé, 13.7.2010 Prosím o radu, loni na jaře jsem zasadil na zahradě několik borovic černých, že budu mít vlastní na vánoce. Letos tedy udělaly 2. přírůstek a začaly se větvit. Na patře jsou však skoro u všech jen 3 větve, což mi připadá že dobudoucna budou hodně... celý příspěvek > |  |
|  | Zatmelení trapézového plechu, 9.7.2010 Poraďte čím zakytovat trapézový plech, který u země končí vsazený v "L" profilu. potřebuju utěsnit ty vlny 3x5cm aby nazatýkalo mezi plech a "L" profil. Díky |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 6.7.2010 Budu rád za radu jak na to :-), když nezabere svíčka trochu se v tom pošťourám. Předem díky |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 6.7.2010 Tak zítra jdu pro novou svíčku, při hledání možné závady mi ještě přišlo, že jde do válce strašně moc benzínu a že problém bude v ulívání... Ale je možné, když jsem s karburátorem nešteloval, aby se sám od sebe takto pobláznil? není v něm nějaká... celý příspěvek > |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 5.7.2010 Toto jsem zkoušel a nic se neděje, ěml jsem i odpojedný přívod benzínu aby se svíčka neulívala a taky nic. Navíc při natáčení s vyndanou svíčkou je vidět, že benzín vstřikuje. Skoro mi přijde že svíčka hází jiskru jen když je venku ale to je snad... celý příspěvek > |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 5.7.2010 Prosím o možný typ na opravu. Nejde nastartovat křovinořez a to tak, že v pátek jsem skončil sekání bez problémů a v sobotu ráno nenastartoval. Už jsem rozebral co se dalo, svíčka hází dobře, benzín jde, ale stejnak křoviňák ani neškytne. Nemám ho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|