Příspěvky uživatele - 191.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bazén Tampa - srovnání do roviny, 7.5.2010
Já bych asi dal nějaké menší obrubníky s horní hranou v úrovni trávníku a proti úrazu se sešikmenou hranou.
Spálila jsem stromek cereritem?, 6.5.2010
To je divné, já běžně Cererit v kruhu okolo stromků rozhazuji a ještě mám radost z toho že mi "spálí" trávu. Před čtrnácti dny jsem okolo stromků hnojil (již nezatravněno), zapravil do půdy za týden a vše je normální.
Předváděcí stroje, 6.5.2010
Já se soustředil na křoviňák, pardon. Přeji dobrou volbu.
Chřest, 6.5.2010
Já jsem ho (bílý) normálně jedl, je dobrý, křupavý a chutnal mi, na rozdíl od konzervovaného. Chuť bych přirovnal k ředkvi, možná trochu vzdáleně ke kedlubně nebo "středu" ze zelí, ale je trochu hořčejší.
Jahody popínavé, 6.5.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem se díval na "převislé" jahodníky u nás v zahradnictví. Cena byla 9,- korun?, nechci kecat, ale co mne zaujalo, tak na barevných štítcích byly krásné bílé květy!!! U štítků s růžovými květy byly i plody ale přirovnal bych je k stáleplodící... celý příspěvek >
Jahody popínavé, 6.5.2010
A na čem plodily? Na odnožích že? Odnože stříhám pryč aby nevysilovaly mateční rostlinu. Fotečku nemáte?
To je z ARESu, jinou osobu stejného jména a příjmení to nenašlo, takže záruka je jen o "slově". Možná se mýlím, možná je solidnější než mnohá firma ale to už je na Vás. Z mého pohledu NE.
Podnikatel ukončil činnost v režimu živnostenského zákona. IČ: 64141713 obchodní firma: Radomír Habartík místo podnikání: Meziříčská 1644, 75661 Rožnov pod Radhoštěm právní forma: 101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona... celý příspěvek >
Vemte to i z druhého pohledu. Pokud by to byl výhodný kup tak to na prodejně koupím já, jako zástupce prodejny pro sebe nebo to výhodně střelím. Předváděčky tak možná na veletrhu ale v prodejnách? to se mi nezdá. Přijdu do prodejny (u bohdalky) ukáži... celý příspěvek >
Jedno malé jezírko, 6.5.2010
Teplá voda, hodně světla, malý objem mádrže, chemická reakce z kamenů ve vodě. Zkusil bych upravit to PH a pořídil vodotrysk (i když máte vodopád) který by vodu více prokysličil. Mirek
To bych nekupoval a už vůbec ne na dálku, to by to muselo být zadarmo. Navíc dotyčný prodejce by měl být dosažitelný "holýma rukama", to pro případ reklamace. Když dám příklad jak se prodejci chovají např. k předváděcím autům, určitě si uděláte... celý příspěvek >
Rajčata, 6.5.2010
Já dávám vždy část sazenic do země i do velkých květináčů ven již i před zmrzlýma. Buď to vyjde nebo ne. Zbytek potom po zmrzlých (letos žabích?) mužích ven. Stejně tak i letos, jenže teploty pohybující se již týden okolo třináctky ve dne v noci jim... celý příspěvek >
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 5.5.2010
Perfektní nápad!!! 1*** Tak to mne nenapadlo ani když pravidelně roksorem protahuji v zapíchnutých PETkách hrdla. Pokud by se ucpala, stačí zahýbat PETkou. Rajčata jsem na textilii ještě nepěstoval, jen papriky, ale když jsem pod ni vsunul ruku tak... celý příspěvek >
Rajčata, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Byl to pokus, předpokládal jsem po dlouhé zimě rychlý nástup jara ale všechno nakonec bylo jinak. Výkyvy teplot i počasí velké, rajčata se částečně nachladila ale téměř nerostla. Některé sazenice zůstaly, jiné jsem o víkendu nahradil. Rajče na... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.5.2010 Obsahuje fotku
Já jsem to taky neodbyl a tady je výsledek.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika