Předváděcí stroje

host - 191.158 (?)
6.5.2010 11:41
To bych nekupoval a už vůbec ne na dálku, to by to muselo být zadarmo. Navíc dotyčný prodejce by měl být dosažitelný "holýma rukama", to pro případ reklamace. Když dám příklad jak se prodejci chovají např. k předváděcím autům, určitě si uděláte obrázek. Po internetu max. novou věc. Přeji pevnou ruku při výběru. Mirek
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 89.50 (?), 6.5.2010 10:40, zobrazeno: 13237x

Dobrý den

Nemáte někdo zkušenosti s nákupem předváděcích strojů na inzerát. Sháním nějaký křovinořez a našel jsem inzerát na bazosu na predváděcí Husqvarnu 323. Inzeruje nějaký p. Habartík ze Vsetína. Koukal jsem na netu a má takových inzerátů víc, za poměrně pěkné ceny, ale je mi to divné... Jak je to se zárukou?

Děkuji za jakykoliv postřeh

P. Zemek

host - 26.219 (?), 6.5.2010 11:17

Třeba jsou to vrácené stroje od zákazníků, opravené a znovu prodávané. Nebo maskovací akce na levný čínský šmejdy, ale mezi takové zase HQ nepatří, takže kdo ví...

host - 191.158 (?), 6.5.2010 11:41
To bych nekupoval a už vůbec ne na dálku, to by to muselo být zadarmo. Navíc dotyčný prodejce by měl být dosažitelný "holýma rukama", to pro případ reklamace. Když dám příklad jak se prodejci chovají např. k předváděcím autům, určitě si uděláte obrázek. Po internetu max. novou věc. Přeji pevnou ruku při výběru. Mirek

host - 236.98 (?), 6.5.2010 12:06

Reagoval jsem na inzerat minuly tyden, kdy mi p. Habartik nabidl seznam vseho co ma. Byly tam nejake Stigy (tusim, ze Turbo 50), pak nejaky krovinaky od Stihlu a ty zminovane Husqvarny.

Dal mi kontakt domu do Roznova, abych prijel a vse si vyzkousel.

Rikal, ze to jsou stroje z predvadecek z prodejen. Maji pry za sebou tak zhruba 3 h provozu a je v nich jeste zajizdeci olej. Je me to take celkem divne, ze po trech hodinach provozu to z prodejen davaji pryc, kdyz by to mohli predvadet klidne celou sezonu, protoze dany model se vyrabi minimalne rok. Nebo si to mohli prodat se slevou sami.

Zaruku dava pul roku, ale jen u nej, ne univerzalni pro autorizovane servisy...

Podle telefonatu se ale zase zda celkem seriozni, tak nevim, jeste jsem se nerozhodl, ale budu sledovat toto vlakno, treba me k rozhodnuti dovede.

P.

host - 191.158 (?), 6.5.2010 12:38
Vemte to i z druhého pohledu. Pokud by to byl výhodný kup tak to na prodejně koupím já, jako zástupce prodejny pro sebe nebo to výhodně střelím. Předváděčky tak možná na veletrhu ale v prodejnách? to se mi nezdá. Přijdu do prodejny (u bohdalky) ukáži na křovinořez, probereme parametry, prodavač donese trochu benzínu, nakopne ho, předvede (neseče s ním), já ho zaplatím a odcházím s tím konkrétním výrobkem. To by museli mít od každého typu předváděcí kus a to se mi taky nezdá. Já bych to nebral, zadejte do vyhledávače název stroje a vyskočí Vám i ceny 9900,- což je o 1400 více než od totyčného.

host - 191.158 (?), 6.5.2010 12:43
Podnikatel ukončil činnost v režimu živnostenského zákona. IČ: 64141713 obchodní firma: Radomír Habartík místo podnikání: Meziříčská 1644, 75661 Rožnov pod Radhoštěm právní forma: 101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku typ subjektu: fyzická osoba tuzemská vznik první živnosti: 25.11.1996 zánik poslední živnosti: 4.11.2002 podnikatel: Radomír Habartík bydliště: Meziříčská 1644, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

host - 191.158 (?), 6.5.2010 12:50
To je z ARESu, jinou osobu stejného jména a příjmení to nenašlo, takže záruka je jen o "slově". Možná se mýlím, možná je solidnější než mnohá firma ale to už je na Vás. Z mého pohledu NE.

host - 236.98 (?), 6.5.2010 13:16

To nenapadlo kouknout i na neplatne (taky jsem se dival do rejstriku, jestli nahodou nema prodejnu). Kdyz jsem s nim mluvil, tak rikal, ze je v Roznove a ze to dela jako bokovku, kdyz jsem se ptal jak to bude se zarukou.

Ja resim nejakou sekacku s pojezdem, tam je rozdil co nabizi zhruba 5000,-. Ale to se me prave nezda, na to, jak mi rikal, ze to jsou stroje jak nove.

Puvodne jsem hledal zkusenosti, zda-li je lepsi Husqvarna LC 48 VE nebo Stiga Turbo 50S a jsem rad ze jsem objevil tuto diskuzi, protoze se me v hlave taky zavrtal cervicek, ze bych mohl nakoupit vyhodne, ale je vyborne to prodiskutovat s nekym dalsim.

Vsechny co se deli o zkusenosti zdravim, bez precteni diskuzi na Zahrade uz nekupuji skoro nic... :-)

P.

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5594) - 191.158 (?), 6.5.2010 13:19
Já se soustředil na křoviňák, pardon. Přeji dobrou volbu.

host - 236.98 (?), 6.5.2010 13:28

Za co pardon? :-)

Ja moc dekuji za kazdy nazor, navic se protiname v predmetu diskuze - a tim je nabidka p. Habartika. Velmi si ocenuji, vsechny postrehy o vsech strojich. Kdovi, kdy me bude cekat krovinak...(asi az zase posetrim :-)))

P.

PS:

Dal jsem si to do Googlu a pochopil jsem, ze uz takhle inzeruje delsi dobu, akorat jsem nezaznamenal ohlasy...

Dotaz pro p. Zemka, jak se Vam jevil po telefonu, paklize jste uz reagoval na inzerat?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody0:28
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz