Příspěvky uživatele - 70.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cizrna, 18.8.2010
Výsledek mého snažení je tento - z asi 10 semen vzešly tři rostliny. Vzhledem k letošnímu deštivému jaru se jim moc nedařilo, stály delší dobu ve vodě a začaly žloutnout. Z těchto zubožených rostlinek jsem nakonec sklidila celé dva lusky, v každém po... celý příspěvek >
Ostružiny bez chuti, 18.8.2010
Letos mi poprvé dozráli ostružiny (zřejmě beztrnné), vypadají hezky, ale chuť nemají vůbec žádnou. Pomůže nějaké hnojení, více sluníčka či vody? Nebo si mám raději pořídit jinou odrůdu?
Odnožování rakytníku, 18.8.2010
Máme okolo rakytníku trávník, pravidelným sekáním se nám daří držet odnože pod kontrolou. Hanka
Krmení Brit, 1.8.2010
Brit care (Losos a brambory) krmíme asi měsíc a jsem spokojená. Před tím jsme dávali dietní granule od veterináře (problémy s trávenim) a změna proběhla naprosto bez problému, obávaný průjem se nekonal . Hanka
Kompost a psí výkaly, 23.5.2010
Do kompostu dávám psí i kočičí výkaly. V rámci přírodního koloběhu se do půdy vrací to co z ní vezmeme v podobě potravy.
Cizrna, 23.5.2010
Vysela jsem cizrnu společně s hrachem a fazolemi. Máte nějaké zkušenosti s pěstováním? Poroste v našich podmínkách? Nikde jsem o jejím pěstování nic nenašla, tak jsem zvědavá, zda se dočkám nějaké úrody.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika