Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sadovnická projekce, 29.6.2010
Děkuji za tip, zkusím to. Pozemek mám změřený i na všechny možné uhlopříčky, ale nějak se mi to včera nedařilo. Demo verze mi stačí, pro moji potřebu akorát. I když to stejně nakonec vidím na milimetrový papír a pauzák... Ještě jednou díky.
Sadovnická projekce, 29.6.2010
Zkouším si do demo verze zadat svoji zahradu, ale jsem teda úplně mimo. Můžete mi poradit, jak tam zadat hranice pozemku?
Vrbová rohož na plot, 29.6.2010
Vlastní zkušenost nemám, ale zajímala jsem se o to. Dočetla jsem se, že plot z prutů o tloušťce prstu vydrží 8-10 let. O bambusu nevím.
Růžový rybíz, 28.6.2010
Kromě bílého a červeného jsou i odrůdy barevně a chuťově "mezi". V zahraničních materiálech jsem našla odkazy na odrůdy Rosa Sport a Rose de Champagne. Ale údajně jsou nějaké k sehnání i u nás (nevím, zda tyto nebo nějaké české šlechtění).... celý příspěvek >
Bílý rybíz - Jantar, Orion nebo Viktoria?, 28.6.2010
Vybrala jsem si Jantar a Orion, zatím je mám prvním rokem. Dobré popisy rybítů jsou na stránkách Sempry, stanice Velké Losiny. Tam je u většiny popsané, na co jsou vhodné, zda k přímému konzumu nebo spíš ke zpracování.
Broskvoň napadená mšicemi, 25.6.2010
Na listech jsou pouze mšice, mravence jsem nikde neviděla, bohužel ani berušky (larvy berušek nepoznám, ale myslím, že jsem tam nic jiného kromě mšic neviděla). Zkusím ten Pirimor, snad to pomůže. Odstraňovat listy teda radši nemám? Děkuji Lenka
Broskvoň napadená mšicemi, 25.6.2010
Dobrý den, před několika dny jsem zjistila, že všechny mladé výhony broskvoně jsou totálně napadeny zelenými mšicemi. Začala jsem postižené větvičky a listy otrhávat, ale obávám se, že bych musela vzít snad všechny výhonky, což zase nevím, jestli... celý příspěvek >
Material pro ohraniceni ohniste, 24.6.2010
prave proto ze praskaji ale oni jen tak nepuknou oni znich mohou letat malinke ulomky a kdyz si pak opekaji decka burty tak to je dost nebezpecne zrovna maji oci v tom nejhorsim uhlu ale tohle zna snad kazdy tramp dobre to treba vysvetloval Seton v... celý příspěvek >
to jste si tam mohl dat rovnou betonovou skruz
ohniste ma byt prirodni takze kamen zadne opracovane kostky to vypada hrozne nesmi se pouzit kamen z vody musi byt z lomu
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
pro klasickou produkci by bylo potřebaba opravdu těžkého razantního zásahu a potom také značných investic. I s různými dotačními tituly to není zrovna procházka růžovým sadem.  Kácela bych jenom ty uschlé nebo těsně před smrtí, se vším ostatním... celý příspěvek >
Co s posbíranými slimáky?, 22.6.2010
Můžete napsat více detailů? Jak to provádíte v praxi? Asi nesypete každý den kýblík vápna po sadu. Takže jak přesně to jde udělat? Díky za odpověď.
Maliny, 22.6.2010
Vysadit na vyvýšený hrůbek - je to dobré i na půdy bez živin, neodumírají tolik kořeny. Dávat dostatečně daleko od sebe kvůli metlovitosti, určitě dat do drátěnky, aspoň jednoduché ohrádky, na místě nechat do 8-10 let. Ohledně odrůd jednou a vícekrát... celý příspěvek >
Řízkování rybízu bylinnými řízky, 22.6.2010
Ve svých poznámkách mám napsané, že hned po sklizni ustřihnout asi 20 cm jednoletého výhonu a zasadit do květináče zakořenit. Rybízu zdar.
Co s posbíranými slimáky?, 22.6.2010
ty zrzavy slimaky nezere nic ani ty kaceny a nechavat je v zahone mrtvy nebo nosit do lesa je spatne nejlepsi je to vapno a pak nasypat do vykopane diry nekde u kompostu ja mam treba hnuj ze chleva tak u me skonci tam
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika