|
Přilba k motorové pile, 30.11.2017 zdravím a děkuji za odpověd.na uvedené brýle sem koukal ale abych napsal pravdu není to to co bych chtěl.samotěžbu dělam většinou na jaře a na podzim a tady u nás je v 700metrech věčně hnusně, kšiltovku mám zachvilku mokrou.jelikož dělám dřevo sám... celý příspěvek > |
 |
Přilba k motorové pile, 26.11.2017 Zdravím vás, letos dělam už pátým rokem samotěžbu dřeva, začínal jsem jako naprostej amatér a zjištuju že je potřeba nejaké ochrané vybavení.dřevo dostávám většinou po probírce nebo po mýtné těžbě, většinou teda dřevo na zemi.při odvětvování mi lítaj... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 10.11.2017  Zdravím vás, tak jsme udírnu nakonec postavili zděnou na rámu z traverz.udírna má klapku v komínu, pod klapkou plechový tác na kapání z komína, rigle vyrobené z násad koštat, má cca 120cm na výšku, dole vyrobený rozháněč kouře z plechu.dvířka dřevěná... celý příspěvek > |
 |
Rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 2.10.2016 Máte pravdu. Chilli, kayenský pepř, feferonka jsou názvy pro pálivé papričky. Chilli je původní název z jižní Ameriky, Španělům připomínaly svou palčivostí pepř a z toho pochází název peper (peperoncino atd.). Nakonec, nejjednodušší je zadat si do... celý příspěvek > |
 |
Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 18.6.2016 s největší pravděpodobností se o tuberkolozu jedná, rybky mají velké nateklé krvavé boláky někdy i několik cm velké, špatnou stavbu těla, občas na trupu jakoby plísen, velmi divné oči.každopásně rybky nepřežily, měly to všechny a byly spáleny. nádrž... celý příspěvek > |
 |
Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 16.6.2016 tak jsem pročetl všechny nemoci ryb a vypadá to na rybí tuberkolozu a jediné řešení asi bude všechny rybky usmrtit a vydenzifikovat nádrž.nebo by měl někdo nejaký nápad? |
 |
Chovná nádrž na nástražní rybičky - rybkám se nedaří, 15.6.2016 Dobrý den, již druhým rokem chovám nástražní rybky a letos mám problém. nádrž má 1200litrů, je vybetonovaná v zahradní prádelně, k okysličení používam čerpadlo hailea 1950l/hod s filtrem z pěny 70cm dlouhý.loni vše v pořádku a letos mi rybky umírají,... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016 tak tomu už moc nerozumím, kdyt přece kamna petry jsou z předním vstupem, kdyt tam nepotřebuju přece rošt.. pokud to vyrobím z palubek tak tam stejně bude komínek tak proč by měl jít kouř do prostoru?? |
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 3.2.2016 takže po přečtení diskuze tělo udírny vyrobím z palubek.na tu lednici se vykašlu. trocha kouře při otevírání dvířek mi nevadí ale nesmí to celou dobu čoudit do místnosti.jen mě zaráží že jako topeniště jsou ty petry špatné.proč??nejsou špinavé... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 2.2.2016 děkuji za rady-dům je sice náš ale zahradu využívají i nájemníci (a zahradu máme fakt malou) a bohužel soused od vedle je vůl tak nebudu zbytečně prudit.sušárna je cca 2 metry od domu, nemá přesah střechy tak ji chci uvnitř. rozebírání rour a odnos... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 2.2.2016 zdravím a mockrát děkuji za reakce. vážně jsem tu na foru přečetl vše co se týká uzení.na zahradě ji nemihu stavět, zahrada není jen má, chodí tam i ostatní sousedi z baráku, má je pouze sušárna. na tu generátorovou udírnu jsem na netu koukal ale... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny v uzavřeném prostoru, 1.2.2016  Zdravím vás vespolek, po přečtení celého fora o uzení jsem se nedopátral odpovědí na mé otázky a tak bych poprosil o rady-- na jaře budu stavět udírnu, protože máme jen malou zahradu za barákem tak stavba udírny na zahradě nepřipadá v úvahu, na... celý příspěvek > |
 |
Prosím, kdo pozná tento keř? (2), 23.7.2010 Pokud nechcete poradit přímo, tak se tímhle způsobem ani neobtěžujte. Díky. |
 |
Prosím, kdo pozná tento keř? (2), 23.7.2010  Prosím kdo pozná ještě tento keřík? Díky. |
 |
Prosím, kdo pozná tento keř? (1), 23.7.2010  Prosím o radu. Nevíte co je toto za keř? Děkuji. |
 |