Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Margarita, 7.11.2010
Jedině něco zjistit u prodejce, na netu je jen v seznamu litevského zahr.ústavu hrušeň jménem Margarita Mari Bert (pokud to je ona), ale bez bližších údajů. Ale na té fotce vypadá fakt pěkně ... celý příspěvek >
Slunka, 6.11.2010
Zkuste "aquarium", mají je tam v katalogu po 8,-Kč.           Lída
Jak zorat pole ležící ladem?, 5.11.2010
Nevím, co je za problém s takovým kouskem země, když byl neobdělávaný pár let... Když se zakládaly zahrádkářské osady, dostal každý cca 800m2 půdy, která nebyla obdělávaná nikdy, byl to úhor, a každý to i bez nějaké zvláštní techniky a chemie... celý příspěvek >
Kalina modroplodá (Viburnum tinus), 5.11.2010
Pokud vím, tak kaliny jsou jedovaté. Jak moc nebo málo, to nevím.    Lída
Trvalky v zimě, 5.11.2010
Až stonky zápleváku a podzimní astry proschnou, sestříhat asi 5cm nad zemí. Na jaře znovu vyrazí. Kokardu stříhám až zjara, když začne rašit.           Lída
Albizia, 5.11.2010
Tipuji to na tu mišpuli japonskou - lokvát, protože obyčejná mišpule je spíš hnědá a jedlá až po přemrznutí (a jen vnitřek). I ta doba kvetení by té japonské odpovídala.           Lída
Střih jabloně po výsadbě, podnož MM106, 4.11.2010
To máte "špičák". Při výsadbě se nestříhá, až zjara. Rozhodnete se pro určitou výšku kmínku, k tomu připočítáte pupeny na založení korunky a nad tím posledním ustřihnete. Na normální korunku se připočítává 6 pupenů (4 větve+odstraněný +... celý příspěvek >
Výsadba stromků a popel, 3.11.2010
Nemyslela jsem substrát na sázení nebo předpěstování, prodává se také "zahradnický substrát B", který vypadá docela dobře, když se smíchá se zeminou, nebo je v prodeji i balený "zahradnický kompost", který vypadá ještě líp.... celý příspěvek >
Gazánie a jejich péče, 3.11.2010
Gazánie je ve své domovině trvalka, ale u nás se pěstuje jako letnička, protože nesnáší mráz. Pokud se zasadí do květináče, může přezimovat v bezmrazém prostoru (jako třeba muškáty).  Lída
Zná někdo název těchto rosltin?, 3.11.2010 Obsahuje fotku
Pane Josefe, vajgélie má ty listy trošku tužší, mrkněte na připojené foto. Také bych řekla spíš tu svídu...           Lída
Zasilková zahranictví, 3.11.2010
Tady v příspěvcích si na "Terezu" stěžovali, osobní zkušenost s nimi nemám.  Lída
Mám místo na 5 jabloní, které to budou?, 3.11.2010
Dima, Desert, Rajka, Goldstar, Jonalord.           Lída
Výsadba stromků a popel, 2.11.2010
Pokud nemáte vlastní kompost, chtělo by to koupit alespoň zahradnický substrát (nebo zahradnický kompost) a smíchat se zeminou, u sázení stromků se to určitě vyplatí. Dřevěný popel bych osobně raději dala do... celý příspěvek >
Zná někdo název těchto rosltin?, 2.11.2010 Obsahuje fotku
č.5 je Spiraea thunbergii, mám ji na zahrádce.           Lída
Kam dat maliny, 2.11.2010
Folie nestačí, protrhnou a prorostou i dvojitou. Použila jsem sklolaminátovou vlnovku z bývalého Vertexu, mám ji zapuštěnou do hloubky cca 70cm. Mám odzkoušeno, že třeba hl.40cm je málo.          ... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika