|
Příspěvky uživatele - 216.60
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 5.5.2009 A teď se na Vás tady sesypou zatím šťastní majitelé sekaček Honda s plastovým skeletem a začnou Vám tvrdit, že Husqvarna má plast na prd, kdežto Honda používá úplně jiný - Polystrong, Xenoy atd. Já samozřejmě věřím, že je opravdu jiný a asi i lepší,... celý příspěvek > |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 4.5.2009 A ještě k velikosti koše - rozdíl je o 3 litry - vy to poznáte? |  |
|  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 4.5.2009 To si povíme po deseti letech, kdy plast hondy bude již dávno degradovaný, Versamov system je jen ručně ovládaná plastová klapka v tubusu výstupu trávy - co s ní asi udělá letící šutr?(na záruku Vám to nikdo neuzná), akorát ten hydrostat má lepší, to... celý příspěvek > |  | Výrobci osiva, 30.4.2009 Zdravím všechny, od jaké firmy byste mi doporučili si koupit semena zeleniny? SEMO, Nohel Garden? Nebo jiná firma? Díky |  | Keříčková rajčata, 30.4.2009 Zdravím všechny Letos jsem zasel 2 odrůdy keříčkových rajčat - Balkonsauber a Venus. Mohl by mi někdo říct jaké jsou chuťově a jak budou velké? Díky |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 30.4.2009 Koukněte se na následující stránky, než budete někomu nabízet Hondu z Polska. Jestli není náhodou podobného původu - alibaba.com |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 30.4.2009 Já jsem taky psal, že by se musela dovalit z Polska - viz můj příspěvek nahoře, ale taky jsem psal o nevýhodách tohoto řešení, záruka jen 2 roky a to ještě v Polsku, technické odlišnosti od modelů prodávaných u nás - je to jistě ten originál Honda,... celý příspěvek > |  | Odrůdy paprik, 29.4.2009 Zdravím, máte zkušenosti s těmato odrůdama: Gelby F1, Kaliope F1, Vlasta, Granova, Meika, Bajka, Anka? Dík |  | Meloun vodní žlutý - Janošík, 29.4.2009 Zdravím, kdo by mi mohl říct, jaká je chuť této odrůdy vodního melounu? Děkuji |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 29.4.2009 Bude jistě dobrá, ale dát za sekačku s plastovým rámem 32 000,- Kč mi přijde trochu moc. |  |
|  | Dotaz k roubování, 29.4.2009 Mohl by mi prosím někdo detailně popsat techniky roubování okurek i s fotkama? Díky moc... |  | Okurky Saladin, 29.4.2009 ... tak to je celkem vývar za 50kč... U nás ve Zlíně nevím, kolik stojí roubované okurky. Papriky a rajčata jsem viděl na trhu taky za 12kč. Máme svoje sazenice a řekl bych, že je to lepší... |  | Okurky Saladin, 29.4.2009 Nemusí se zaštipovat. Kolik stojí naroubovaná okurka? |  | Okurky Saladin, 29.4.2009 Čau, dočetl jsem se, že hybridní salátovky F1 (Saladin aj. hadovky jsou určitě F1) se nemusí zaštipovat. Tak je to asi pravda... Robert |  | Sekačka Husqvarna nebo Honda?, 29.4.2009 Též aktuálně řeším výběr nové sekačky. Byl jsem se podívat na oba zmiňované stroje a u té Hondy mě odrazuje plastový skelet - na první omak nepůsobí tak pevně, jak všichni tvrdí a u té Husqvarny mě zase trochu odrazuje ten, prý ucpávající se, tubus... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|