Příspěvky uživatele - 20.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zurodneni pudy - jilovite, 5.5.2010
Dobrý den, mám ten samý problém a konečně mohu říci, že po 20 letech se dá mluvit o úspěchu... navezli jsme novou ornici... Ale teď vážně: Na pole zásadně za sucha, čím vlhčí, tím více se půda utužuje. To co jste přidával je výborné, jen bych to... celý příspěvek >
Voda uvnitř voděměrné šachty - pomoc, 20.4.2010
Zateplení vodoměru? Jak hlubokou šachtu máte/respektive vodoměr...? Já myslím, že můžete být úplně v pohodě - teď z jara je trochu výš hladina podzemní vody, tak se Vám zadržela v šachtě... počkejte 14 dní a měla by být pryč... Hezký den PD
Třešňová palmeta, 9.4.2010
Děkuji za postřeh, začínám se poněkud obávat, mám-li se vůbec pokoušet... PD
Prořezání chráněného stromu?, 9.4.2010
Kdo mluvil s těmi úředníky? Zajděte na odbor OŽP na úřadě - přineste fotky ulomených větví(stačí odlomené místo ze stromu) přineste jim samozřejmě vše písemně!! Úřad má tu pravomoc nařídit vlastníkům zásah, který eliminuje nebezpečí, nebo alespoň... celý příspěvek >
Třešňová palmeta, 8.4.2010
Děkuji za rady. Ovšem prioritní je pro mě natáhnout ty dráty... Palmeta je už jen můj bonusový výmysl, kterým bych si nějak chtěl realizovat a chtěl jsem vědět, jestli není úplná bláznivost pokoušet se zkrotit třešeň...PD
Třešňová palmeta, 7.4.2010
Děkuji moc. Nejvíce bych asi ocenil radu, do jakého sponu vysadit... Nevíte? PD
Ještě bych chtěl doplnit, že v blízkém okolí jsou 2 chrupky, ovšem nevím jaké odrůdy, 1x Van a 1x ptáčnice. S opylením by tedy neměl být problém!? A nebo mám poté ještě vedle vysadit některou z doporučených opylovačů(Hedelfingenská, Napoleonova,... celý příspěvek >
Dobrý den, v diskuzi se mi nepodařilo najít odpověď, tak se pokusím zeptat konkrétně. Jakožto věčný laik, který si chce svůj koníček co nejvíce ztížit jsem se zamiloval do palmet, ovšem jabloní mám na zahradě dostatek a pokukuji po třešních... V... celý příspěvek >
Kniha, 7.4.2010
Konkrétní knihu neporadím, ale já sám si nové informace sháním následovně: Projdu si antikvariáty na internetu a podívám se na knihy zde - nebojím se ani knih ze 60,70 let, ale ani ze 40...mám zkušenost, že v těchto knihách se velice dobře popisují... celý příspěvek >
Kde sehnat pražce, 1.4.2010
To je to, že už jen nějak jaksi neoficiálně pod rukou... A dotyčného to může stát i místo, když by se to dostalo dál - neoprávněné nakládání s nebezpečným odpadem už není sranda ;-)
Doba očkování, 1.4.2010
Děkuji za odkaz. Vilkuse mám doma, jako takovou základní rukojeť... Jen jsem se chtěl ještě zeptat, neboť co je psáno je výborný návod, ale pro mne jen návod: raději dávám přednost znalostem zkušených... Žel Bohu už se nemůžu učit u svého dědy,... celý příspěvek >
Doba očkování, 1.4.2010
Děkuji mnohokrát za rady. Asi se pokusím o něco teď ale hlavně to nechám na léto... Hezký den, PD
Krtek - a je to, 1.4.2010
No to jste ale zcela správně...!!Omlouvám se za chybu, už nějaký pátek se chemii nevěnuji a takhle to dopadá, když to vymýšlím z hlavy a pamatuji si jen útržky...(podmínky r-ce mi totálně vypadly z hlavy...) Děkuji za opravu, hezký den! PD
Kde sehnat pražce, 1.4.2010
Už jsem to sehnal - jsou dokonce zařazeny do nebezpečného odpadu... Seženete je jen "neoficiálně". Tady je výpis z katalogu odpadů: Odpady železničních a kolejových dřevěných pražců 17 02 01* – Dřevo, kategorie „N“, s přesným popisem, že se... celý příspěvek >
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 31.3.2010
Jaké plevele Vám tam rostou - jsou velice spolehlivým indikátorem vlastností půdy - sedněte k internetu a hledejte... Mechy rádi kyselejší půdy, kopřivy zase hodně dusíku - je to velmi spolehlivá metoda a hlavně přesná: rozbor Vám jen řekne o půdě z... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika