Příspěvky uživatele - 250.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hledám pěkný strom, 27.11.2009
Ach jo chudáci břízky, v podstatě koho znám tak na ně nadává. Teď dojednávám nákup dalších pozemků k zahradě a už tam mám vyhlédnuté dvě místečka, kde si vysadím březové hájky. Už aby bylo jaro. Břízkám zdar!
Hledám pěkný strom, 26.11.2009
Jsem nějak vypozoroval, že tráva ideálně neroste pod žádným velkým stromem. A představte si, čím větší a hustší koruna, tím ta tráva tam roste hůř. To by jeden fakt nevěřil.
Domácí šunka, 26.11.2009
Taky pro uzení dávám jen NaCl s česnekem, ale netušil jsem, že uzeniny bez rychlosoli vydrží až půl roku. Pro mne by to byla neskutečná výdrž. Udím jen po troškách (do 10 kg) a běžná trvanlivost je tak 2 týdny.
Hledám pěkný strom, 26.11.2009
Taky přispěji se svou troškou. Pro mne je hezký a řekl bych půvabný strom břízka. Bílá kůra ve spojitosti s prosvětlenou řídkou korunou přes kterou prosvítá modrá obloha vypadá pěkně.
Vyčistění čerpadla Mališ, 23.11.2009
Bych si typl, že bude po membráně, tyto čerpadla jsem používal někdy před 20lety k čerpání vzorků kalné vody.Nevím jestli je mališ dnes stejný jako před 20 lety, ale tehdy ty membrány při čerpání kalné vody hodně praskaly, ale vyměna byla jednuduchá,... celý příspěvek >
Udírna na zahradě, 23.11.2009
Na tom jaké je dřevo na dřevěnou udárnu nezaleží, ale opracované nejak být musí, protože musíte mít utěsněné mezery mezi deskama, takže to chce pero a drážku. Já mám udírnu se smrkových palubek z baumaxu. Vlastně dřevo nemusí být opracované, tchán... celý příspěvek >
Drevo na údenie, 22.11.2009
Bych řekl, že ty vaše zásady jsou pro kočku, často udím dřevem s kůrou a podle mně kůra ničemu nevadí.
Moruše - hledám jakékoliv informace, 20.11.2009
Souhlasím, co znám tak taky chuť nic moc, mně se zdá, že to má chuť trochu jako ostružina, ale taková nějaká nepovedená ostružina celkem nechutná.
Jedlý les, 20.11.2009
V tom "jedlém lese", se ale pěstují stromy a byliny, které jsou typické pro zahradu, pro sad.  Proč to někdo nazývá lesem?
Spadlý strom - právní odpovědnost za škodu, 20.11.2009
Prý je to tak, že pokud jsou stromy zdravé a vyvrátí je vichřice tak za způsobené škody pádem stromů na vaši šopku majitel stromů neodpovídá. Pokud jsou stromy nějak nemocné či poškozené a vy jejich majitele upozorníte, že hrozí, že poškodí váš... celý příspěvek >
Houby v trávníku, 18.11.2009
Branka není zamčená, je jen na takový háček, ale běhají tam dvě psiny a už roky se nestalo aby k nám někdo vešel bez zazvonění a nepočkal za brankou.
Houby v trávníku, 18.11.2009
No, já bych si zjistil jestli jsou jedlé, v tom případě bych je použil v kuchyni, No a ty nejedlé bych tam nechal. Já to tak dělám běžně, zbírám v trávníku na zahradě žampiony, pýchavky, václavky, suchohřiby. Ale třeba ryzce a hnojníky (mladé jsou... celý příspěvek >
Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 18.11.2009
Aby břečťan vykvetl musí nejdříve vytvořit plodné výhony, ty mají jiné listy než běžně známé neplodné výhony břečťanu. Tyto výhony jsem někde na plotě nikdy neviděl, ty se tvoří až když je břečťan dost velký. Na Hukvaldech v příkopu mají ovce,... celý příspěvek >
Vytvoření koruny, 16.11.2009
Nějak nechápu co se vám na tom vašem stromku nelíbí, kdyby mi narostly na špičáku 3 pěkné větve tak bych s tím byl celkem spokojen a dál bych si vybral jednu z variant, kterou už vám tu popsali. Buď bych udělal kotlovitou korubu za tří větví nebo... celý příspěvek >
Třešeň v kontejneru, 16.11.2009
Kdysi jsem zkoušel jako bonzaje pěstovat různé naše stromky trvale v místnosti. Žádný nepřežil, ty naše stromky asi opravdu potřebují přes zimu vegetační klid. Ale třešeň jsem nezkoušel.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika