Příspěvky uživatele - 233.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalvados ako na to?, 20.11.2009
Tak kvasí to výborne, už len čakať...
Dolmar ms 290u nechce startovat, 19.11.2009
Máme doma takisto MS 290U, problémy nastali už minulého roku stroj nemal výkon, zdochínal. Otec ho odniesol do clapíka čo 25rokov opravuje mot. píly, ten povedal že treba vymeniť krúžky a ojnične ložiska, veci sme objednali on ich vymenil, krovinorez... celý příspěvek >
Kalvados ako na to?, 18.11.2009
Tak to mám za sebou. Včera dvaja 4 hodiny, dnes traja tiež 4 hodiny, zomleté, odšťavené, dokopy cca 550 litrov v troch sudoch. Do každého som pridal po kile cukru, tri sáčky kvasiniek + tri sáčky živnej soli. Dúfam, že to začne dobre kvasiť.... celý příspěvek >
Množení ibišku, 16.11.2009
Nám doma sa ibišteki rozsievajú každý rok, vzhľadom na to, že máme aj rodičovký strom aj jeden nový z jeho semena (asi 5ročný), myslím, že kvety sú také isté, ako farbou tak i veľkosťou.
Kalvados ako na to?, 16.11.2009
Mimochodom tohto roku, sa mi podarilo nazbierať 100l oskoruší, ale kvas je dosť hustý (ako rozmočený chlieb), nevie niekto či to mám pred pálením nejak zriediť, alebo vylisovať? Všetko to robím prvý raz...
Kalvados ako na to?, 16.11.2009
Neviem čo je to za odrodu, u nás ich voláme "zimice", ale zbieral som ich tento štvrtok, týždeň predtým boli ešte na stromoch. Sú tvrdé, na chuť kyslé, ale sú to stromi staré viac ako 50 rokov. Ináč to množstvo je z dvoch stromov. Nemám... celý příspěvek >
Kalvados ako na to?, 14.11.2009
Koľko litrov muštu môžem získať z asi tony jabĺk? Je veľký rozdiel medzi výťažnosťou lisovaním, alebo odstreďovaním v žmýkačke? Prepačte za ten "kalvados" v názve mojho prvého príspevku, viem že kalvados je názov alkoholu so špeciálnou prípravou, no... celý příspěvek >
Kalvados ako na to?, 11.11.2009
Chcem spraviť kalvados, no neviem ako postupovať. Mám mlynček na jablka,  no neviem či drť lisovať hneď, alebo ju nechať odstať v sudoch a lisovať po niekoľkých hodinách či dňoch. Mám aj žmýkačku a tak sa neviem rozhodnuť či lisovať, alebo... celý příspěvek >
Montáž hydrauliky na malotraktor, 18.4.2009
Ja mám nádrž odvetranú a funguje bez problemov. Čerpadlo je z rezačky Toron, otačky 1:1 (kľukový hriadeľ:čerpadlo),motor Š 1203, stiha aj servo aj hydraolika. predtým som mal čepadlo z T815 (dvojča pre hydraolicke ruky), problém podobný,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika