Příspěvky uživatele - 180.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozná někdo tuto rostlinu?, 17.9.2009
černýš hajní je léčivá rostlina na oční neduhy, zánět spojivek atd užívá se stejně jako světlík lékařský a patří také do společné čeledi krtičníkovitých   bylinář Vladimír z Litovle
Reznutí thují od kmínku, 17.9.2009
Paní Lído, nerad polemizuji s Vašimi názory, ale tady je třeba. Vše, co se čerstvě vysazuje a je to z dřevin se zásadně hnojí. Již dlouhé roky používám tabletová hnojiva našeho výrobce, které uvolňují živiny po dobu dvou let. Je to velmi důležité pro... celý příspěvek >
Jahodník na netkané textilii, 17.9.2009
Pane Skálo, ne pro každého je Vámi uváděný obnos mnoho. A navíc mohou mít do zahradnického centra daleko, takže by případná cesta přišla na mnohem víc, než byl nákup textilie v uvedeném obchodě. Jsem přesvědčený o tom, že paní Dana jistě věděla, co... celý příspěvek >
Zakrslá jabloň, 16.9.2009
Dobrý den. Pokud to správně chápu, tak ten zahradník, co Vám realizoval okrasnou zahradu se nemá k vysazení ovocných dřevin? Máte tam napsané slovo nemám. Jestli je to tak jak píšu, tak rozhodně dělá dobře, protože ovocné dřeviny budou ještě měsíc v... celý příspěvek >
Zná někdo název tohoto keře?, 15.9.2009
Dobrý den Amálie. Je to Caryopteris x clandonensis, neboli ořechokřídlec clandonský. Rád jej sázím, modré barvy je v přírodě málo. Na jaře silně seříznout, kvete na nových výhonech. Pohodu přeje Stanislaw
Velkopavlovická meruňka - špatný řez?, 14.9.2009
Dobrý den. Teď není žádný důvod k řezu. Je září, tak ať má stromek klid do zimy. Řez udělat v době květu příští jaro. Sázet meruňku kousek od domu není špatná věc, jen je třeba znát pravidla řezu a ohýbání letorostů v případě takového přísného... celý příspěvek >
Jojo doba zrání, 14.9.2009
Dobrý den. Hanitu už zřejmě mohu hodnotit, mám ji tuším 7 roků. Žiju na Hané, kde velmi trpí dírkovitostí listů. Už bych ji nesázel. V letošním roce ale perfektně zaplodila a plody jsou chuťově výborné. Je to žlutomasá švestka kvalitní chuti. Co se... celý příspěvek >
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 14.9.2009
Dobrý den. Jak krásně řekli v jednom nádherném filmu dva herci:"Jak primitivní, ale jak účinné!" Stanislaw
Jojo doba zrání, 13.9.2009
Nějak jen tuším, že Jojo bude na myrobalánu. Já si nic neroubuji ani neočkuji, je to pro mne ztráta času. Loni jsem vyazoval dalších 125 stromů a všechno koupené. Proti monilióze jsem letos stříkal 2x, protože mám taky nějaké meruňky a proti loňskému... celý příspěvek >
Podnož pro hrušeň, 13.9.2009
Pane Mičurinec, zákrsek či čtvrtkmen je označení pro výšku kmene od kořenového krčku k rozvětvení. Není to označení pro zakrslý nebo bujný růst. Hrušeň se množí na hrušňovém semenáči, popřípadě na kdouli. Obojí má své výhody, případně i... celý příspěvek >
Jojo doba zrání, 13.9.2009
Dobrý den. Mám švestkový sad ve stejné nadmořské výšce jako Vy a tato odrůda ještě není zralá. Odhaduji tak za 14 dní. Letos trpí dírkovitosti listů poměrně silně a mírně moniliózou. Stanislaw
Ruj vlasatá, 9.9.2009
Dobrý den. Pan Josef Vám zřejmě napíše, ale za sebe uvedu, že případné komule jsou nesrovnatelně náročnější, než vysazená Ruj. Ale u Kladna to bude všechno v pohodě, máte tam tepla dost. Snese dost sucho. Vítr nevadí, spíš ku prospěchu. Všechno v... celý příspěvek >
Řízkování malin, 9.9.2009
Dobrý den. Ve světě kombajny na sklizeň malin samozřejmě existují. Pracují na principu setřásání uzrálých plodů, podobně jako u rybízu a spousty dalších druhů ovoce. Podmínkou sklizně je porost vedený v úzkém řádku. Stanislaw
Přísavník, 9.9.2009
Dobrý den. Jestli dovolíte, trošku to upřesním. Nedá se jednoznačně napsat, který je vhodnější. Vámi uvedený první přísavník, správně loubinec pětilistý má kultivar "Engelmanii, který má přísavné destičky a velmi pevně se na zdi přichytí.... celý příspěvek >
Strom pro stín, 7.9.2009
Dobrý den. Pokud opravdu chcete vědět co si o tom myslím já, tak ať si paní pozve někoho, kdo se v tomto vyzná a ten ji poradí jistě dobře. Z jejich řádků jsem nevyčetl mnoho o stanovišti. Čímž mám na mysli nejen půdní podmínky, ale i okolí.... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika