|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušeň Margarita, 7.11.2010 Jedině něco zjistit u prodejce, na netu je jen v seznamu litevského zahr.ústavu hrušeň jménem Margarita Mari Bert (pokud to je ona), ale bez bližších údajů. Ale na té fotce vypadá fakt pěkně ... celý příspěvek > |  | Slunka, 6.11.2010 Zkuste "aquarium", mají je tam v katalogu po 8,-Kč. Lída |  |
|  | Jak zorat pole ležící ladem?, 5.11.2010 Nevím, co je za problém s takovým kouskem země, když byl neobdělávaný pár let... Když se zakládaly zahrádkářské osady, dostal každý cca 800m2 půdy, která nebyla obdělávaná nikdy, byl to úhor, a každý to i bez nějaké zvláštní techniky a chemie... celý příspěvek > |  | Kalina modroplodá (Viburnum tinus), 5.11.2010 Pokud vím, tak kaliny jsou jedovaté. Jak moc nebo málo, to nevím. Lída |  | Trvalky v zimě, 5.11.2010 Až stonky zápleváku a podzimní astry proschnou, sestříhat asi 5cm nad zemí. Na jaře znovu vyrazí. Kokardu stříhám až zjara, když začne rašit. Lída |  | Albizia, 5.11.2010 Tipuji to na tu mišpuli japonskou - lokvát, protože obyčejná mišpule je spíš hnědá a jedlá až po přemrznutí (a jen vnitřek). I ta doba kvetení by té japonské odpovídala. Lída |  | Střih jabloně po výsadbě, podnož MM106, 4.11.2010 To máte "špičák". Při výsadbě se nestříhá, až zjara. Rozhodnete se pro určitou výšku kmínku, k tomu připočítáte pupeny na založení korunky a nad tím posledním ustřihnete. Na normální korunku se připočítává 6 pupenů (4 větve+odstraněný +... celý příspěvek > |  | Výsadba stromků a popel, 3.11.2010 Nemyslela jsem substrát na sázení nebo předpěstování, prodává se také "zahradnický substrát B", který vypadá docela dobře, když se smíchá se zeminou, nebo je v prodeji i balený "zahradnický kompost", který vypadá ještě líp.... celý příspěvek > |  | Gazánie a jejich péče, 3.11.2010 Gazánie je ve své domovině trvalka, ale u nás se pěstuje jako letnička, protože nesnáší mráz. Pokud se zasadí do květináče, může přezimovat v bezmrazém prostoru (jako třeba muškáty). Lída |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 3.11.2010  Pane Josefe, vajgélie má ty listy trošku tužší, mrkněte na připojené foto. Také bych řekla spíš tu svídu... Lída |  |
|  | Zasilková zahranictví, 3.11.2010 Tady v příspěvcích si na "Terezu" stěžovali, osobní zkušenost s nimi nemám. Lída |  | Mám místo na 5 jabloní, které to budou?, 3.11.2010 Dima, Desert, Rajka, Goldstar, Jonalord. Lída |  | Výsadba stromků a popel, 2.11.2010 Pokud nemáte vlastní kompost, chtělo by to koupit alespoň zahradnický substrát (nebo zahradnický kompost) a smíchat se zeminou, u sázení stromků se to určitě vyplatí. Dřevěný popel bych osobně raději dala do... celý příspěvek > |  | Zná někdo název těchto rosltin?, 2.11.2010  č.5 je Spiraea thunbergii, mám ji na zahrádce. Lída |  | Kam dat maliny, 2.11.2010 Folie nestačí, protrhnou a prorostou i dvojitou. Použila jsem sklolaminátovou vlnovku z bývalého Vertexu, mám ji zapuštěnou do hloubky cca 70cm. Mám odzkoušeno, že třeba hl.40cm je málo. ... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|