Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pohnojit ještě teď kanadské borůvky?, 17.11.2008
Děkuji za postřehy a krásné fotky. Takovou sklizeň bych taky jednou chtěl mít... Jak staré máte ty vyfotografované rostliny kanadské borůvky?
Děkuji za reakci, ještě ale zůstává nezodpovězená jedna otázka a to kdy a jak stříhat. Děkuji za případné odpovědi.
Mulčovací kůra pod rybíz a angrešt?, 17.11.2008
Pod rybíz a angrešt používáme jako mulč posekanou (trochu zaschlou) trávu a máme s tím dobré zkušenosti. Podobně to řešíme třeba u jahod...
Dobrý den, na jaře letošního roku jsem zakoupil 6 ks kanadských borůvek, z toho jsem tři zasadil na sluné stanoviště a tři do polostínu. Sluné stanoviště borůvkam svědčí a ty krásně prosperují, v polostínu borůvky jen "přežívají".... celý příspěvek >
Která je která, 5.11.2008
Děkuji za reakci. Vidíte, já myslel že je to přesně naopak... Martin
Která je která, 1.11.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, krom letos zakoupené meruňky "Darina" mám na zahrádce ještě dvě tříleté meruňky odrudy Veecot a Bergeron. Problém je že nevím, která je která... Třeba se to dá poznat dle zabarvení listů v tomto období, jedna se krásně barví... celý příspěvek >
Střih broskvoně ve špalíru, 24.10.2008
Broskvoň se opravdu stříhá v období květu, případně když jsou nasazeny malé plůdky. Střih musí být vyvážený vůči kořenovému systému, nicméně broskve plodí pouze na ročních letorostech což znamená, že střihem na jaře 2009 velmi podpoříte svůj případný... celý příspěvek >
Střih broskvoně ve špalíru, 24.10.2008
V květu na jaře použít nůžky a před rašením pupenů použít postřik proti kadeřavosti. Stromek se Vám odmění.
jak sázet česnek, 24.10.2008
Dobrý den, určitě česnek před sadbou ani v rámci růstu nehnojte. Česnek má rád neutrální půdu která se přes období růstu kypří motykou. Termín pro sadbu je nejvhodnější na přelomu října a listopadu. Mnoho úspěchů. Martin
Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.10.2008
Dobrý den, snažím se na internetu najít postup (plánek) na výstavbu udírny svépomocí. Našel jsem jeden zajímavý odkaz (výstavba udírny krok za krokem - fotodokumentace), ale není to podle mých představ (velká stavba u opěrné zdi). Mnou... celý příspěvek >
Carpatin, 20.10.2008
A ještě jedna otázka k zodpovězení, středový výhon koruny mám na jaře zakrátit, aby se začali tvořit větve koruny, nebo ponechat šlahoun v celé délce. Zatím korunu "tvoří" pouze středový prut a jedna postranní větývka. Děkuji za... celý příspěvek >
Meruňka Darina, 20.10.2008
Děkuji za reakce, kdyby měl ještě někdo zkušenost s touto odrudou, tak se klidně prosím rozepište. Děkuji Martin
Carpatin, 19.10.2008
Pane Zavřel, děkuji za reakci, odrůdu slivoní Stanley pěstuje otec v dosahu cca 40m od nově vysazeného Carpatinu tak doufám, že si vítr s pylem hezky "pohraje". Martin
Carpatin, 19.10.2008
Dobrý den, dostal jsem od kamaráda malý stromek slivoně "Carpatin" (podnož Myrobel), tak jsem ho včera zasadil na zahradě. Prosím o bližší info o této odrůdě, případně se prosím podělte o své zkušenosti. Děkuji Martin
Meruňka Darina, 18.10.2008
Meruňka byla zakoupena ve školce v Bruzovicích u Frýdku - Místku. Tato školka se těší dobré pověsti, již v minulosti jsem tam kupoval různé ovocné stromky a krom jedné broskve (nebyla na jaře ošetřena proti kadeřavosti a málem mi odešla) jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  262728  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika