Příspěvky uživatele - 174.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009
Skvělé, to jsem chtěl slyšet. Díky. Otázka je, když dám třeba do květináče 6 pecek a vyrostou mi třeba tři, čtyři, co s tím pak dělat? Je logické, že musí zůstat v jednom květináči jedna sazenice. Pak tedy přesadit? Nevím, jestli bych si na přesazení... celý příspěvek >
Moje papriky, 2.8.2009
Co znamená to "společná dírka"? Jako jeden květináček dvě sazenice?
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009
Rozumím. Takže pouze odstraním listy na kmínku a budu čekat jak to poroste. Co se týká toho očkování, tak nevím, budu se snažit někoho najít. Díky moc. Štafl
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009
Poradí někdo jak naklíčit pecky? Dělám dobře, když je mám na vlhké vatě v teple?
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009
Dobře díky, takže teď v tom mám zmatek zda zastřihnout a nebo ne.. A jakým způsobem se prosím očkuje? Jsem naprostý začátečník...:-/
Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 1.8.2009 Obsahuje fotku
Dostal jsem od své babičky mladou meruňku, prý ji zasadila minulý rok v březnu (viděla na verandě naklíčenou pecku, tak ji zasadila) a celkem pěkne se jí chytla, nějak velkou péči ji nevěnovala, jen zalývala, když bylo potřeba a občas přihnojovala.... celý příspěvek >
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 1.8.2009
Jinak pokud bych to hodil na vatu, lehce zaléval, aby byla stále vlhká, tak se mi to nepovede? Díky za každou radu...
A v tom to vyklíčí? :) Jsem na to zvědav :)
Díky za rady. A jak mám tedy zasadit mandarinky a citron, když je chci vypěstovat? Jaký bílý písek myslíte?
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 31.7.2009
Ještě bych připojil, že to budu pěstovat v paneláku, v létě na balkoně (skleněný balkon) a v zimě případně uvnitř za oknem...:)
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 31.7.2009
Poradí mi někdo jakým nejefektivnějším způsobem naklíčit z pecek pomeranče, citrusu, mandarinky a limetky? Chtěl bych si zasadit všechny tyto čtyři citrusy, ale nevím, jak nejefektivněji nechat pecky naklíčit. Je možné v našich podmínkách plodit u... celý příspěvek >
Jak vypěstovat banánovník?, 31.7.2009
Je tu někdo, kdo by poradil začátečníkovi s pěstováním banánovníku? A dále také jiných ostatních exotických rostlin. Začal jsem být velký fanda a toužím snad po každé rostlince :)
Ženšen, 30.7.2009
Můžete mi někdo ukázat fotky vašich ženšenů? :)
Moje papriky, 30.7.2009
Dobře, takže kolik tak radíte příště zasadit do jednoho květináče, tak ty dvě by asi byly optimální, že?
Moje papriky, 28.7.2009 Obsahuje fotku
Zdravím. První rok pěstuji na balkoně v květináčích papriky a zatím to vypadá nadějně... Ovšem chci se zeptat, jestli jich nemám v květináči moc. Četl jsem v diskusi, že papriky by měly být zasazeny cca. 5x5cm od sebe, tak tím jsem se řídil.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika