|
Příspěvky uživatele - 174.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009 Skvělé, to jsem chtěl slyšet. Díky. Otázka je, když dám třeba do květináče 6 pecek a vyrostou mi třeba tři, čtyři, co s tím pak dělat? Je logické, že musí zůstat v jednom květináči jedna sazenice. Pak tedy přesadit? Nevím, jestli bych si na přesazení... celý příspěvek > |  | Moje papriky, 2.8.2009 Co znamená to "společná dírka"? Jako jeden květináček dvě sazenice? |  |
|  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009 Rozumím. Takže pouze odstraním listy na kmínku a budu čekat jak to poroste. Co se týká toho očkování, tak nevím, budu se snažit někoho najít. Díky moc. Štafl |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009 Poradí někdo jak naklíčit pecky? Dělám dobře, když je mám na vlhké vatě v teple? |  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009 Dobře díky, takže teď v tom mám zmatek zda zastřihnout a nebo ne.. A jakým způsobem se prosím očkuje? Jsem naprostý začátečník...:-/ |  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 1.8.2009  Dostal jsem od své babičky mladou meruňku, prý ji zasadila minulý rok v březnu (viděla na verandě naklíčenou pecku, tak ji zasadila) a celkem pěkne se jí chytla, nějak velkou péči ji nevěnovala, jen zalývala, když bylo potřeba a občas přihnojovala.... celý příspěvek > |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 1.8.2009 Jinak pokud bych to hodil na vatu, lehce zaléval, aby byla stále vlhká, tak se mi to nepovede? Díky za každou radu... |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 1.8.2009 A v tom to vyklíčí? :) Jsem na to zvědav :) |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 1.8.2009 Díky za rady. A jak mám tedy zasadit mandarinky a citron, když je chci vypěstovat? Jaký bílý písek myslíte? |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 31.7.2009 Ještě bych připojil, že to budu pěstovat v paneláku, v létě na balkoně (skleněný balkon) a v zimě případně uvnitř za oknem...:) |  |
|  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 31.7.2009 Poradí mi někdo jakým nejefektivnějším způsobem naklíčit z pecek pomeranče, citrusu, mandarinky a limetky? Chtěl bych si zasadit všechny tyto čtyři citrusy, ale nevím, jak nejefektivněji nechat pecky naklíčit. Je možné v našich podmínkách plodit u... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat banánovník?, 31.7.2009 Je tu někdo, kdo by poradil začátečníkovi s pěstováním banánovníku? A dále také jiných ostatních exotických rostlin. Začal jsem být velký fanda a toužím snad po každé rostlince :) |  | Ženšen, 30.7.2009 Můžete mi někdo ukázat fotky vašich ženšenů? :) |  | Moje papriky, 30.7.2009 Dobře, takže kolik tak radíte příště zasadit do jednoho květináče, tak ty dvě by asi byly optimální, že? |  | Moje papriky, 28.7.2009  Zdravím. První rok pěstuji na balkoně v květináčích papriky a zatím to vypadá nadějně... Ovšem chci se zeptat, jestli jich nemám v květináči moc. Četl jsem v diskusi, že papriky by měly být zasazeny cca. 5x5cm od sebe, tak tím jsem se řídil.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|