|
Zátěž křovinořezu, 28.5.2010 Dík za cenné rady, je to fakt i o řezných nástrojích jak je vidět. |
 |
Zátěž křovinořezu, 28.5.2010 Kdo si koupí křovińák tak asi ví kolik má metrů zahrady a v jakém svahu a nebo jestli by to zvládl bez něho.Tyhle rady šlo by to i bez něj, mám strašně rád.To víme všichni že když se na práci vykašlem tak to půjde i bez strojů.Ale většina z nás si to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010 Jasně bezpečnost práce je třeba dodržovat jak se štípačkou tak se sekerou, sekerou se dá taky useknout noha a kor fiskarsem to je mžik. |
 |
Zátěž křovinořezu, 27.5.2010 Dnes jsem opět vytáhl křoviňák na vysekání cesty přes zahradu, použil jsem strunu, je samozřejmé že je potřeba držet plyn skoro nadoraz ale sekl bez problémů, sekačka s košem už neměla při metrové trávě šanci.Ale veterán z války mountfield 740 t bez... celý příspěvek > |
 |
Radiaca páka na vari, 21.5.2010 Tohle už mi připadá jako, levá,pravá, přední,zadní, pozor kozle neupadni! Pan J.S ukáže foto řadící páky a vlci mu zkritizují pneumatiky a zpracování, použitý materiál možná i povrchovou úpravu, tomu se říká za dobrotu na žebrotu, ale věřím tomu že... celý příspěvek > |
 |
Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010 Taky záleží na tom kolik jste tam dodal čerstvé směsi tím se to zředí a není to takový nápor a pokud to hned nehoníte na max otáčky v největším vedru atd.Nechával jsem to taky v nádrži křoviňáku a na jaře někdy kuckal a nešel do otáček a po přidání... celý příspěvek > |
 |
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010 Chcete po někom, něco co nejde univerzálně vysvětlit, každá sekačka má svůj návod k obsluze a podle toho by se měl každý řídit, to by mělo být správně. |
 |
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010 Co se dnes nerobí v číně? Ale jak jste na to přišel vy jste u té linky stál, nebo je to provokace? Já to jako provokaci neberu protože v číně si už většina renomovaných značek nechá dělat buď celé výrobky, nebo jen některé díly a zákazník o tom... celý příspěvek > |
 |
Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Větší vůle ventilů se někdy seřizuje aby měl motor větší výkon, malá vůle zase může způsobit podpálení ventilů a tím nižší výkon, ale to by mechanik měl poznat a umět seřídit.Je také důležité si uvědomit výkon motoru a podle toho taky očekávat... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 No tak to je príma potom nevím co řešíte, přeji ať vám to seče a nemusíte tady shánět rozumy lovu zdar a sečení zvlášť!!! |
 |
|
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Nejsem lam železo ale mám členitou zahradu a proto pěstuji co se dá, ty ribíze nebo angrešty atd a jiné ovoce bych nerad sešrotoval nějakou sekačkou s pojezdem, a na to mi stačí i sekačka za 5000 kč bez pojezdu ale to si musí každý rozhodnout sám. |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Omlovám se, každý by měl vědět co mu vyhovuje ale reklama dělá divy, kolikrát člověk koupí i to co nechce |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Tohle je rada k nezaplacení, berte pojezd -jistě to má svoje výhody ale práce s pojezdem který nefunguje jistě moc nepotěší, já preferuji bez pojezdu protože si můžu regulovat sečení jak chci a lépe obsíkám keře než s pojezdem a pak se divím co... celý příspěvek > |
 |
Jakou sekačku?, 16.5.2010 Ono je těžko takhle radit když sám ještě nevíte co vlastně chcete.Jestli pojezd nebo né a výkon nebo spolehlivost. To co jste si vyhlídnul je jistě v dobré cenové relaci ale nikdo vám nezaručí jestli bude i ta kvalita dostačující a nebo né. to... celý příspěvek > |
 |
Kultivator, 16.5.2010 Vypadá to na celkem slušný záběr, zvládá to i v těžší půdě?Nebo máte lehčí zeminu, kolik to má asi kw dík. |
 |